Home | Acties en Nieuws > SvensCar Zomer Safety Check + accessoires

Onbezorgd de zomer in met de SvensCar Zomer Safety Check


Vanaf 1 juni zijn de Corona maatregelen versoepeld en hebben we weer vaker de auto nodig. Aangezien de afgelopen tijd de meeste auto’s minder hebben gereden of zelfs langdurig hebben stilgestaan, is het nu extra belangrijk om te controleren of uw Volvo klaar is om weer de weg op te gaan. Kom daarom nu langs voor de SvensCar Zomer Safety Check. Wij controleren uw Volvo op 24 cruciale punten, waaronder de punten die het meest beïnvloed kunnen worden door het langdurig stilstaan van uw auto, zoals de accu, remmen en vloeistoffen.

De Zomercheck kost slechts €29. Voor Volvo Card-houders* is de Zomercheck zelfs gratis. Uw Personal Service Technician, uw persoonlijke technicus, stelt u op de hoogte van de resultaten van de check en zal u vrijblijvend informeren over de eventuele noodzakelijke werkzaamheden. Hij zal altijd eerst met u overleggen alvorens er overgaan wordt tot vervanging of reparatie.

Plan werkplaatsafspraak


Profiteer van korting op geselecteerde zomerse accessoires


Combikorting: Volvo trekhaak + fietsendrager
U ontvangt nog t/m 31 juli a.s. € 250 korting op elke combinatie van een Volvo trekhaak samen met een Volvo fietsendrager voor op de trekhaak. Met keuze uit een vaste, een afneembare of een elektrisch inklapbare kogel, mede afhankelijk van uw type Volvo. Dankzij deze set kunnen vanaf nu altijd de fietsen veilig mee, of u deze zomer nu in Nederland blijft of wellicht toch nog naar het buitenland gaat. En wat is er dan fijner om in uw Volvo te stappen met op de trekhaak uw eigen fietsen?

Actievoorwaarden:
- De korting van € 250 is van toepassing bij gelijktijdige aankoop van een originele Volvo accessoire trekhaak en een Volvo fietsendrager voor op de trekhaak.
- De korting is van toepassing op alle modellen en modeljaren waar een trekhaak voor beschikbaar is. Dus ook voor Selekt en Used Cars.
- Afhankelijk van het model is er de keuze uit een trekhaak met vaste, afneembare of elektrisch inklapbare kogel.
- De actie is geldig t/m 31 juli 2020.

15% korting lastdragers, dakkoffers en bagagematten
U ontvangt 15% korting op lastdragers, dakkoffers en bagagematten. Zo bent u klaar voor de zomer. Of u nu in Nederland blijft of misschien toch nog naar het buitenland op vakantie gaat. Ontdek hier welke accessoires geschikt zijn voor uw Volvo. De actie is geldig t/m 30 september 2020.

Voor meer informatie, bestellen en de montage bent u van harte welkom in onze werkplaats.

Direct contact opnemen


Airco service bij SvensCar
Op warme dagen autorijden kán heel comfortabel zijn, als u een goedwerkende airco hebt. Laat daarom de gratis aircocheck uitvoeren bij SvensCar, zodat uw interieurklimaat perfect blijft
in de zomer. Ook het interieurfilter wordt direct gecontroleerd zodat u gegarandeerd beschikt over schone gefilterde lucht in uw auto. Blijkt uit de gratis check dat uw aircosysteem gereinigd moet worden of een onderhoudsbeurt nodig heeft, dan betaald u nu slechts:

Airco reiniging

€ 49

€ 29

Airco onderhoud R134a

€ 99

€ 79

Airco onderhoud R1234yF

€ 229

€ 199

          
Informeer welke aircovloeistof (R134a of R1234yF) geschikt is voor uw auto. Actie geldig t/m 30 september 2020.

Waarom airco onderhoud
Per jaar verliest het aircosysteem tot soms wel 10% koelmiddel door verdamping. Dit middel zorgt naast de koeling ook voor de smering van essentiële onderdelen. Na een volledige servicebeurt, inclusief uitgebreide controle en bijvullen van de juiste hoeveelheden koudemiddel, olie en detectievloeistof werkt uw airco weer als nieuw!

Plan werkplaatsafspraak

*Indien uw Volvo in onderhoud is bij SvensCar, of een andere officiële Volvo-dealer, heeft u recht op de Volvo Card