Home | Leasen > Volvo Car Finance

Privé en zakelijk financieren


Bij SvensCar begrijpen we dat het kiezen van de perfecte Volvo voor uw levensstijl ook samenhangt met uw persoonlijke financiële situatie. Daarom hebben we diverse flexibele en transparante financieringsopties beschikbaar om uw leven gemakkelijker te maken.

Bereken uw maandtermijn

Volvo Investeringsplan


Met het Volvo Investeringsplan kunt u profiteren van lage maandlasten door middel van een financiering met een slottermijn gebaseerd op de toekomstige waarde van uw Volvo. Dit betekent dat u tijdens de looptijd van de financiering de slottermijn niet aflost, waardoor de maandelijkse kosten lager zijn. Als u wilt, kunt u het maandbedrag nog verder verlagen door een aanbetaling te doen of uw huidige auto in te ruilen. Bovendien heeft u met het Volvo Investeringsplan de mogelijkheid om elke twee of drie jaar in een nieuwe Volvo te rijden, terwijl u exact weet waar u aan toe bent qua kosten. Dit alles maakt het Volvo Investeringsplan een aantrekkelijke optie voor wie op zoek is naar flexibiliteit en financiële zekerheid bij de aanschaf van een Volvo.

 

Huurkoop bij SvensCar

Bij SvensCar begrijpen we dat het financieren van uw Volvo een belangrijke beslissing is en dat u precies wilt weten waar u aan toe bent. Met onze huurkoop mogelijkheid kunt u de Volvo rijden die perfect bij uw budget past en geniet u van zekerheid en duidelijkheid gedurende de hele looptijd van uw financiering.

Huurkoop is een vorm van gespreide betaling waarbij u het benodigde bedrag voor de aanschaf van uw Volvo leent en vervolgens terugbetaalt in vaste termijnen. U betaalt gedurende de hele looptijd terug tegen hetzelfde, vooraf bepaalde, maandbedrag én rentepercentage (= effectieve rente op jaarbasis). U bepaalt de looptijd in principe zelf, waardoor u de hoogte van uw maandelijkse aflossingen kunt afstemmen op uw bestedingspatroon. Ook is vervroegd aflossen mogelijk, maar in sommige gevallen kan hier een vergoeding voor worden gevraagd.

Het voordeel van onze huurkoop mogelijkheid is dat u precies weet waar u aan toe bent gedurende de hele looptijd. U betaalt namelijk een vaste rente, waardoor u niet voor verrassingen komt te staan. Daarnaast kunt u het maandbedrag afstemmen op uw budget, zodat u altijd comfortabel kunt blijven rijden in uw Volvo. En als u het zich kunt veroorloven, kunt u vervroegd aflossen en daarmee besparen op rentekosten.

Financial Lease

Met een Financial Lease contract kunt u als zakelijke rijder een nieuwe of gebruikte Volvo financieren, exclusief btw, zonder directe investering van uw bedrijfskapitaal. Dit betekent dat de auto op uw balans wordt geactiveerd, terwijl u zelf zorgt voor onderhoud, verzekeringen en het dragen van het restwaarderisico. De looptijd en maandelijkse termijnen worden afgestemd op uw wensen in overleg met uw dealer, waarbij de rente voor de gehele looptijd vastligt. Na afloop van het contract wordt u eigenaar van de Volvo, zonder verrassingen. Kortom, met Financial Lease kunt u op een kristalheldere manier uw Volvo financieren en uw bedrijfskapitaal beschikbaar houden voor andere investeringen.

Financiering van een Volvo met Financial Lease heeft diverse voordelen voor zakelijke rijders. Ten eerste wordt de auto opgenomen op de bedrijfsbalans, zonder dat er een direct beroep wordt gedaan op het bedrijfskapitaal. Bovendien is de betaalde rente fiscaal aftrekbaar, waardoor u kunt profiteren van belastingvoordelen. Daarnaast biedt Financial Lease u de keuze om te kiezen voor een contract met of zonder slottermijn, waarbij de looptijd en maandelijkse termijnen aangepast kunnen worden aan uw persoonlijke wensen en behoeften. Op deze manier kunt u op een flexibele en transparante manier uw Volvo financieren.

Meer lezen over zakelijke mobiliteit

Private Lease

Een Volvo privé leasen? Dat kan nu ook via Volvo Private Lease.
Met Volvo Private Lease kunt u zorgeloos genieten van uw Volvo. Met ons uitgebreide private lease aanbod is er voor ieder wat wils. Alles is inbegrepen: een All Risk verzekering, de wegenbelasting, onderhoud en reparatie. U hoeft alleen nog zelf te tanken. Een zorgeloze en financieel zeer aantrekkelijke optie.

Bereken uw maandbedrag via de Volvo Private Lease calculator. 

Meer lezen over Private Lease

Waar mee kunnen we u van dienst zijn? Wij helpen u graag verder.