Volvo Personal Service: direct contact met uw ‘eigen’ technicus.

 

Volvo Personal Service is een unieke innovatie in auto-onderhoud. Zo heeft u direct contact met uw ‘eigen’ technicus en bespreekt u het onderhoud of de reparatie aan uw auto met hem. Hierdoor wordt de kans op vergissingen/fouten sterk verminderd.

 

Uw Volvo verdient de beste service

Service 2.0 is onderhoud dat verder gaat

Service 2.0 biedt voor u een aantal belangrijke extra's die nu automatisch en kosteloos worden uitgevoerd bij elke onderhoudsbeurt. Zoals een complete software update van het  motormanagement, computer netwerk en de automatische versnellingsbak. Daardoor zijn deze systemen na elke beurt voorzien van de laatste fabriekssoftware. U krijgt tevens een pakket extra's bij het onderhoud. De software update, maar ook een speciale health check voor uw Volvo en voor u een jaar lang Volvo Assistance, onze Europese wegenhulp. Door uw dagelijkse ervaringen te combineren met onze kennis van de techniek, garanderen wij de beste zorg voor uw Volvo.

50% korting bij aanschaf van Volvo Selekt

Rijdt u graag in een Volvo die perfect onderhouden is? Beheer uw onderhoudsuitgaven slim met het Volvo Service Plan. Tot juni 2024 kunt u bij aanschaf van een Volvo Selekt profiteren van een 3-jarig onderhoudscontract met een fantastische korting van 50%.

Plan direct uw afspraak!
NL
KM

Svenscar Jaarbeurt

Rijdt u maximaal 10.000 km per jaar en is uw Volvo zes jaar of ouder, dan bieden wij u de SvensCar Jaarbeurt aan. Voor de SvensCar Jaarbeurt betaald u bij SvensCar slechts € 279. De Volvo Jaarbeurt bestaat onder andere uit:

 

  • Inspectie van de algehele staat van uw auto;
  • Uitvoeren van de grondige Volvo Veiligheidsconditiecheck:
  • Olie verversen en oliefilter vervangen;
  • Eén jaar Volvo Assistance, wegenhulp in Europa

Zomer- of wintercheck

Wintercheck

In voorbereiding op de donkere maanden, is uw Volvo bij ons in goede handen. De koude maanden vragen om een goedwerkende verwarming, heldere verlichting en de juiste banden. Wat voor weer het ook wordt, wij maken uw Volvo gereed voor de winter.

Tijdens de wintercheck wordt uw auto geinspecteerd op 24 vitale onderdelen. Uw Personal Service Technician vertelt u of eventueel onderhoud nog nodig is. Zo komt u zorgeloos de winter door.

Zomercheck

Om uw Volvo zomerklaar te maken, kunt u bij ons terecht voor de Volvo zomercheck. Zo kunt u ontspannen met uw Volvo op vakantie.

Tijdens de zomercheck wordt uw auto op 24 vitale onderdelen gecontroleerd. Ook als hier eventueel onderhoud nodig is, wordt u op de hoogte gesteld door uw Personal Service Technician en bent u op de hoogte of uw Volvo gereed is voor de vakantie.