Van laadoplossingen tot kilometeranalyses!

Ontdek Volvo bij SvensCar

in samenwerking met Mobilitics

Volvo Laadoplossingen

Bij SvensCar begrijpen we als geen ander de behoeften van berijders van hybride en elektrische auto's. In lijn met onze betrokkenheid bij het leveren van oplossingen die aansluiten op moderne mobiliteit, hebben we in samenwerking met Mobilitics een aanbod gecreëerd waarmee je eenvoudig laadoplossingen voor je Volvo kunt verkrijgen. Of het nu gaat om laadpalen of laadpassen, SvensCar staat klaar om je de perfecte ondersteuning te bieden voor een zorgeloze ervaring met je hybride of elektrische Volvo. Ontdek vandaag nog hoe we jouw elektrische mobiliteit naar een hoger niveau kunnen tillen.

Kilometeranalyse

Ontdek uw jaarlijkse rijafstand

Bij SvensCar, uw vertrouwde Volvo dealer, begrijpen we het belang van een nauwkeurige kilometeranalyse bij elke leasevorm. Om het onze klanten gemakkelijker te maken, hebben we een geavanceerde rekenmodule ontwikkeld. Hiermee kunt u snel en eenvoudig een schatting maken van uw jaarlijkse rijafstand. Het bepalen van uw kilometerverwachting is essentieel voor het kiezen van de juiste leaseoptie.

van uw Volvo

Bijtelling berekenen

Mag u een auto van de zaak uitzoeken? Wellicht heeft u al een leaseauto op het oog en dan wilt u natuurlijk weten wat uw maandelijkse bijtelling zal bedragen. Wij hebben een handige tool ontwikkeld waarmee u eenvoudig uw (toekomstige) netto bijtelling kunt berekenen. Naast de bijtelling van 2023 kunt u deze ook berekenen van voorgaande jaren.