Flexibel en transparant

Financial Lease

Financial Lease: Rijd in stijl en behoud uw bedrijfskapitaal

Financial Lease For You

Financial Lease bij SvensCar

Als ondernemer streeft u ernaar het maximale uit uw zakelijk verkeer te halen. U wilt kwaliteit, veiligheid, comfort en bovenal zekerheid voor een aantrekkelijke prijs. Dan is het zonder meer makkelijker als u kiest voor Financial Lease. 

Heeft u een auto van SvensCar gevonden bij Financial Lease For You? Dat kan kloppen. SvensCar werkt op het gebied van Financial Lease samen met Financial Lease For You. Dankzij gezamenlijke kennis en ervaring kunnen wij u zo nog beter van dienst zijn. 

Voordelen

WAAROM KIEZEN VOOR FINANCIAL LEASE?

Financial Lease

Indien u twijfelt tussen aanschaf en leasing, dan is Financial Lease de aangewezen keuze. Vooral voor beginnende ondernemers en MKB-ondernemingen is deze optie vaak aantrekkelijker dan directe aankoop. De auto blijft in uw bedrijfsvermogen en wanneer u kiest voor Financial Lease op bedrijfsauto's die als 'zeer zuinig' zijn gelabeld, kunt u nog altijd profiteren van financiële voordelen. Dit betekent dat u geen belasting hoeft te betalen over (een deel van) de aankoopprijs. De omvang van uw voordeel hangt af van uw totale investeringen gedurende het jaar. Volvo Dealer SvensCar staat voor u klaar om u hierbij te helpen.

Voordelen

  1. Fiscale voordelen, inclusief afschrijving, investeringsaftrek en renteaftrek.
  2. Lagere maandelijkse kosten door een slimme toepassing van de slottermijn.
  3. Eenvoudige afhandeling bij SvensCar.
  4. Flexibele autofinanciering die aansluit op uw persoonlijke wensen.
  5. U wordt direct de economische eigenaar van het voertuig.
  6. Gunstige tarieven dankzij de hoge restwaarde van het voertuig.

Kies uw Volvo

Waarom kiezen voor Financial Lease?

Voor ondernemers, freelancers, MKB-ondernemingen en ZZP'ers biedt financiële leasing een aantrekkelijke mogelijkheid om een auto te leasen. Met een laag maandelijks tarief en gunstige netto bijtellingskosten kunt u als zakelijke klant optimaal profiteren. Bovendien zijn er voordelige rentetarieven, waardoor de maandelijkse kosten beheersbaar zijn, en u kunt belastingvoordelen benutten door te investeren in een nieuwe Volvo.

VRAAG OFFERTE AAN

Interesse in Financial Lease?

Vraag via onderstaand formulier vrijblijvend meer informatie aan.