Ontdek de essential edition

Volvo V60 T6 AWD plug-in hybrid

Volvo introduceert een nieuwe uitvoering voor de Volvo V60 T6 AWD plug-in hybrid, namelijk de Essential Edition. Daarnaast heeft de V60 ook een verbeterde volledig elektrische actieradius van 92 kilometer, wat voorheen 88 kilometer was. De V60 beschikt nog steeds over 350 pk en accelereert in slechts 5,4 seconden naar de 100 km/h. Met de Essential Edition voor de Volvo V60 T6 AWD plug-in hybrid is deze nieuwe uitvoering tijdelijk leverbaar tegen een consumentenprijsadvies vanaf € 51.295. 

Volvo V60 Essential Edition

De nieuwe Essential Edition voor de Volvo V60 T6 AWD plug-in hybrid is uitgerust met een 'Bright' exterieur, 18'' lichtmetalen velgen, Vapour Grey metallic lak en chromen details op de raamlijsten en de voor- en achterbumper. Het 'Bright' exterieur geeft de auto een zowel dynamische als chique uitstraling. Ook beschikt de uitvoering over Dual Zone climate control, Park Assist, camera achter en Google Infotainment. Met de Google Infotainment is de auto uitgerust met Google Maps, Google Playstore en Google Assistant. Bij deze diensten van Google zit er ook een databundel van 48 maanden aan verbonden. Profiteer van een prijsvoordeel van meer dan € 5.000,- met de tijdelijke Essential Edition voor de Volvo V60 T6. 

Meer elektrische actieradius

De Volvo V60 T6 beschikt over een AWD, oftewel vierwielaandrijving. De voorwielen worden ondersteund door de verbrandingsmotor en de achterwielen door de elektromotor met 145 pk. Met de sterke elektromotor heeft de V60 een grote hoeveelheid trekkracht waarmee de auto vlot accelereert. Daarnaast kan er met de elektromotor ook worden afgeremd net zoals bij volledig elektrische modellen van Volvo. Dit wordt ook wel ‘One Pedal Drive’ genoemd, waarbij de elektromotor functioneert als een dynamo door middel van regeneratief remmen.

Het vernieuwde modeljaar van de Volvo V60 T6 beschikt over een grotere accu met de mogelijkheid om remenergie terug te winnen. Dit resulteert in een grotere elektrische actieradius voor de V60, namelijk 92 kilometer, wat voorheen 87 kilometer was. De V60 behoudt het batterijpakket met 18,8 kWh en het pakket is geplaatst in de middentunnel. Hierdoor behoudt de auto zijn volledige bagageruimte met een capaciteit van 481 liter. Bovendien kan de accu van de V60 volledig worden opgeladen binnen drie uur, afhankelijk van het type laadpaal. 

Ontdek de Volvo V60

Specificaties Volvo V60 Essential edition

Volvo V60 Essential Grijs Exterieur

Bright exterieur

Vapour Grey metallic lak

18'' lichtmetalen velgen

Chromen details 

SvensCar Volvo oplaadpunt laadpaal

Plug-in motor

Autovermogen van 350 pk

5,4 seconden van 0-100 km/h

Tot 92 km elektrische actieradius

Volvo EX30 interieur stuur navigatiesysteem

Uitrusting

Dual Zone climate control 

Google infotainment

Apple CarPlay

Park Assist

Achteruitrijcamera

Waar kunnen we u mee van dienst zijn?

Meer weten over de Volvo V60 Essential Edition?