Svenscar

Jaarbeurt

Voor Volvo's met ervaring

Het beste onderhoud voor uw Volvo en geheel op maat. Speciaal voor Volvo’s van zes jaar en ouder is er de SvensCar Jaarbeurt. Voor € 299,- euro (+ APK € 329,- euro) krijgt uw Volvo een grondige algehele controle, de olie wordt ververst, het oliefilter wordt vervangen, de ruitensproeiervloeistof bijgevuld en de verlichting en remmen worden gecontroleerd.

De SvensCar Jaarbeurt levert u meer voordeel op: zo kunt u uw huidige pechhulp abonnement opzeggen, want u krijgt 1 jaar lang gratis onze Europese wegenhulp; Volvo Assistance (besparing ca. €150 per jaar). Voor de APK-keuring betaalt u normaal € 49, nu slechts € 20 euro. Daarnaast ontvangt u de meest recente software-update* gratis! Kies voor de zekerheid van Volvo-kwaliteit, veiligheid en originele onderdelen met levenslange garantie.

Plan direct uw onderhoud in!
NL
KM

Korting en garantie op onderdelen en reparatie

Onderhoud aan uw Volvo wordt uitgevoerd door onze ervaren Personal Service Technicians, zij gebruiken de nieuwste en beste materialen. Natuurlijk ontvangt u vooraf altijd een prijsopgave en zijn er geen verrassingen achteraf. Daarnaast krijgt u korting op onderdelen en reparaties én levenslange garantie op onderdelen!**

Uw zekerheden op een rijtje

  • Voor € 299 complete jaarbeurt
  • 10% korting op onderdelen en reparatie
  • Levenslange garantie op onderdelen
  • Gratis software-updates (service 2.0)
  • 1 jaar gratis Volvo Assistance (pechhulp)
  • Kosteloze haal- en brengservice
  • Gratis (elektrische) leenfiets
  • Uw auto wordt gewassen
  • Uw auto is dealer onderhouden

U ontvangt vooraf altijd een prijsopgave en zijn er geen verrassingen achteraf

Volvo Personal Service: direct contact met uw 'eigen' technicus

 

Volvo Personal Service is een unieke innovatie in auto-onderhoud. Zo heeft u direct contact met uw ‘eigen’ technicus en bespreekt u het onderhoud of de reparatie aan uw auto met hem. Hierdoor wordt de kans op vergissingen/fouten sterk verminderd. Uw auto wordt bij ons met zorg behandeld. Een schone en efficiënte werkplaats is daarvoor essentieel.

Om dit mogelijk te maken is allereerst onze werkplaats omgebouwd naar compacte en complete werkplekken-voor-twee, direct rondom de auto. Door te kijken naar de routing kunnen we nu efficiënter werken. Bij onderhoud was u uw Volvo meestal de hele dag kwijt, met Volvo Personal Service kunt u een afspraak maken voor een bepaalde tijd, net als bij de kapper. Dat betekent dat het onderhoud sneller afgerond kan worden en uw auto veelal binnen een uur weer buiten staat. Uit ervaringen in Zweden en andere landen blijkt dat zowel klanten als medewerkers Volvo Personal Service bijzonder waarderen. Kom langs en ervaar het zelf!

Service 2.0 is onderhoud dat verder gaat

Service 2.0 biedt voor u een aantal belangrijke extra's die nu automatisch en kosteloos worden uitgevoerd bij elke onderhoudsbeurt. Zoals een complete software update van het  motormanagement, computer netwerk en de automatische versnellingsbak. Daardoor zijn deze systemen na elke beurt voorzien van de laatste fabriekssoftware. U krijgt tevens een pakket extra's bij het onderhoud. De software update, maar ook een speciale health check voor uw Volvo en voor u een jaar lang Volvo Assistance, onze Europese wegenhulp. Door uw dagelijkse ervaringen te combineren met onze kennis van de techniek, garanderen wij de beste zorg voor uw Volvo.

De actie is geldig tot 01-07-2024

* Voorbeelden van systemen of functies die mogelijk worden geoptimaliseerd zijn de klimaatregeling, het instrumentenpaneel en het motormanagement.
** De levenslange garantie geldt op originele Volvo-onderdelen die zowel bij ons gekocht als gemonteerd worden, zonder kilometerbeperking. Uitgezonderd slijtagedelen, ruildelen en banden en niet in combinatie met andere acties.