Svenscar

Volvo Garantie en Support Site

◌ Garantie bij SvensCar

Ondanks dat SvensCar de beste kwaliteit auto’s aanbiedt, kan het weleens zijn dat er iets niet naar wens verloopt. Daarom wordt er op een nieuwe Volvo een internationale garantie verstrekt van 24 maanden na de datum van de eerste tenaamstelling.

 

U kunt uw Volvo dus overal ter wereld bij de officiële Volvo-dealer aanbieden voor garantiewerkzaamheden. Er geldt geen kilometerbeperking binnen de garantieperiode. Naast de uitgebreide garantie heeft uw Volvo een chassis- en carrosseriegarantie van 12 jaar. Bekijk ook de algemene garantievoorwaarden.

◌ Levenslange garantie

Als enige automerk ter wereld geeft Volvo u levenslange garantie op originele Volvo onderdelen. Zo betaalt u nooit twee keer voor dezelfde reparatie. Deze garantie geldt vanaf montage van het vervangende onderdeel en dekt materiaal- en montagefouten zolang u de Volvo in uw bezit heeft, ongeacht kilometerstand en bouwjaar.

Plan uw onderhoud in!
NL
KM

Als enige automerk ter wereld geeft Volvo u levenslange garantie op originele Volvo onderdelen

Op deze voorwaarden

Voorwaarden: Deze garantie geldt uitsluitend op de montage en het vervangen van originele Volvo onderdelen gemonteerd bij de officiële Volvo dealer zolang u de Volvo in uw bezit heeft. Deze garantie is dus niet overdraagbaar. Uitgezonderd van deze garantie zijn onderdelen en accessoires die aan normale gebruiksslijtage onderhevig zijn. Dit zijn bijvoorbeeld banden, ruitenwissers, remmen, bougies, filters, lagers, distributieriem, verlichting, accu’s, kortom die onderdelen die slijten als gevolg van normaal gebruik.

Volvo Support Site

Alle documentatie op één plek. Overzichtelijk en makkelijk terug te vinden. Op zoek naar een update van de kaarten in uw navigatiesysteem? Naar informatie over de Volvo on Call app? Of misschien naar het instructieboekje van uw Volvo uit 2006? Alle relevante documentatie en naslagwerken vindt u op onze support site.