Zorgeloos rijden in stijl met Volvo Private Lease

Volvo Private Lease

Geniet van een splinternieuwe Volvo tegen een vast maandelijks tarief

Dat kan nu ook via Volvo Private Lease.

Een Volvo privé leasen?

Met Volvo Private Lease kunt u zorgeloos genieten van uw Volvo. Met ons uitgebreide private lease aanbod is er voor ieder wat wils. Alles is inbegrepen: een All Risk verzekering, de wegenbelasting, onderhoud en reparatie. U hoeft alleen nog zelf te tanken. Een zorgeloze en financieel zeer aantrekkelijke optie.

Keurmerk Private Lease - Kwaliteit staat voorop
Als erkend private lease aanbieder is Volvo in het bezit van het Keurmerk Private Lease: hét kwaliteitskeurmerk om betrouwbaar een privé leasecontract af te sluiten. Het keurmerk is in samenwerking met de Consumentenbond ontwikkeld en wordt uitgereikt door de onafhankelijke Stichting Keurmerk Private Lease. Als aanbieder van privé lease is ons product uitgebreid getoetst voordat het keurmerk ons toegewezen is. We houden ons aan de Algemene voorwaarden met eerlijke spelregels. Zo kunt u met een gerust hart kiezen voor private lease van Volvo Car Lease. 

Rijd in een splinternieuwe Volvo voor een vast maandbedrag

Geniet zorgeloos met Volvo Private Lease.

Bij Volvo Private Lease zijn de verzekering, wegenbelasting, onderhoud en eventuele reparaties al opgenomen, waardoor u alleen nog maar hoeft te tanken of op te laden, vergelijkbaar met de Care by Volvo abonnementen.

Altijd zekerheid & een Investering is niet nodig.

Voordelen Private Lease

Inclusief wegenbelasting, onderhoud en verzekering

Inclusief de mogelijkheid voor vervangend vervoer indien nodig.

Geen onverwachte kosten

Wat is het verschil?

Private Lease en Care by Volvo

Private Lease

Met Private Lease krijgt u de beschikking over een nieuwe Volvo voor een vast maandbedrag. Dit omvat kosten zoals verzekering, wegenbelasting, onderhoud en reparaties. U hoeft alleen nog zelf te tanken. Het biedt een betaalbare manier om in een Volvo te rijden, met de vrijheid om uw eigen verzekeraar te kiezen en zelf eventueel vervangend vervoer te regelen wanneer dat nodig is.

Care by Volvo

Care by Volvo gaat een stap verder in gemak. Naast de voordelen van Private Lease, biedt het ook een all-inclusive servicepakket. Dit omvat niet alleen verzekering, wegenbelasting, onderhoud en reparaties, maar ook een uitgebreid servicepakket, inclusief pechhulp en vervangend vervoer. Bovendien kunt u met Care by Volvo eenvoudig upgraden naar een nieuw model of zelfs van auto wisselen binnen enkele maanden, zonder gedoe.

Kortom, Private Lease biedt een betaalbare manier om in een Volvo te rijden met wat meer flexibiliteit, terwijl Care by Volvo een volledig zorgeloze ervaring biedt met extra services en de mogelijkheid om snel te wisselen van auto. De keuze hangt af van uw persoonlijke behoeften en voorkeuren.

Vraag offerte aan

Interesse in Private Lease?

Vraag via onderstaand formulier vrijblijvend meer informatie aan voor één van onze Volvo modellen.

Ik ga akkoord met het privacy statement

Veelgestelde vragen

Ja, onze Private Leasecontracten voldoen aan alle eisen en normen zoals opgesteld door StichtingKeurmerk Private Lease.

Het maandbedrag zal niet veranderen, tenzij er fiscale wijzigingen optreden (bijvoorbeeld een wijziging van de houderschapsbelasting, btw, de assurantiebelasting of de invoering van een nieuwe belasting). Dit geldt overigens ook als je een auto koopt. Wel kan het gebeuren dat je meer of minder kilometers rijdt dan je van tevoren had verwacht.Dit kan dan aanleiding geven het jaarkilometrage in de overeenkomst te wijzigen. In onze algemene voorwaarden vind je alles tot in detail terug.

 

Al het reguliere onderhoud volgens onderhoudsschema en reparaties die je niet had kunnen voorzien of voorkomen, zijn inbegrepen. Je moet wel altijd toestemming hebben van Volvo Private Lease voor het uitvoeren van onderhoud en reparaties.Het tussentijds vervangen of aanvullen van olie, ruitenwisservloeistof en ruitenwissers kan in bepaalde gevallen niet inbegrepen zijn. Neem in deze gevallen contact op met Volvo Dealer SvensCar.

 

Je kan de schade melden door Volvo Private Lease binnen 48 uur een volledig ingevuldEuropees Schadeformulier te sturen. Schadeherstel vindt altijd plaats via je eigen Volvo-dealer of indien gewenst bij een door Volvo Private Lease aan te wijzen leverancier. 

Is er dringend hulp nodig bij bijvoorbeeld schade of pech, dan kan je Volvo PrivateLease 24 uur per dag, 7 dagen per week, bereiken via ons alarmnummer. Het alarmnummer en meer informatie vind je in de berijdershandleiding.

Het kan natuurlijk voorkomen dat je meer of minder kilometers rijdt dan dat je in jouw Private Lease contract hebt laten opnemen. Volvo Private Lease vindt het belangrijk dat je niet onnodig met onverwachte kosten wordt geconfronteerd. Om deze reden benaderen wij je eenmaal per jaar met het verzoek jouw kilometerstand door te geven. Wanneer je meer kilometers hebt gereden dan in het contract is opgenomen, dan worden deze jaarlijks met jou afgerekend tegen de prijs welke op jouw contract staat vermeld. Minder kilometers worden eenmalig aan het eind van het contract afgerekend tegen de prijs welke op jou contractstaat vermeld. Wanneer je situatie wijzigt door bijvoorbeeld verhuizing of het wijzigen van werklocatie en je voorziet hierdoor een structurele wijziging in het aantal kilometers, dan kun je contact opnemen met Volvo Private Lease. In overleg zullen wij je voorzien van een aangepast voorstel om onnodige kosten achteraf te voorkomen

 

Nee, zodra je de leaseovereenkomst ondertekent, begint de wettelijke bedenktijd van 14 dagen. Na afloop van deze periode plaatst Volvo Car Lease je bestelling voor je nieuwe Volvo.

 

Zeker, onze Private Leasecontracten voldoen aan alle vereisten en standaarden zoals vastgesteld door de Stichting Keurmerk Private Lease.

 

Ja, dat is een optie. Het is mogelijk om de looptijd van het contract aan te passen na de eerste 12 maanden, maar dit is niet kosteloos. De kosten hiervoor bedragen 40% van de resterende termijnen van het contract. De precieze kosten variëren afhankelijk van jouw individuele situatie. We zorgen er echter voor dat je nooit meer betaalt dan wanneer je oorspronkelijk had gekozen voor de kortere looptijd bij het begin van het contract.