Svenscar | Volvo Dordrecht

Mijlweg 29
3316 BE Dordrecht

(078) 63 222 70
info@svenscar.nl

Ma, di, wo - 08:00 — 18:00
Donderdag - 08:00 — 20:00
Zaterdag - 09:00 — 17:00
Zondag - Gesloten

Volvo Dordrecht

De mooiste Volvo's in Dordrecht en omgeving kunt u vinden bij Volvo dealer SvensCar. Bij ons kunt u terecht voor de nieuwste modellen, occasions, reparatie of voor een onderhoudsbeurt voor uw Volvo. Wij bieden u bij SvensCar een volledige service met onder andere Volvo Assistance. Kom langs bij onze showroom in Dordrecht en bekijk de verschillende Volvo modellen. 

Uw Volvo dealer in Dordrecht

SvensCar is de officiële merkdealer van Volvo in Dordrecht en omstreken. SvensCar is gevestigd in een modern en duurzaam pand aan de Mijlweg 29 in Dordrecht. 

Volvo Garage Dordrecht

Bent u op zoek naar een erkende Volvo dealer voor uw onderhoud in de omgeving van Dordrecht?
Bij SvensCar bent u aan het juiste adres en staan wij graag voor u klaar. Bij ons kunt u terecht voor een nieuwe Volvo, Volvo Selekt  Volvo’s, diverse gebruikte Volvo’s of voor een reparatie. SvensCar helpt u graag! SvensCar zorgt ervoor dat u veilig de weg op kunt en veilig kunt rijden in Dordrecht en omgeving.

Volvo Specialist Dordrecht

Op zoek naar een betrouwbare Volvo specialist in Dordrecht? Bij ons vindt u deskundig advies, hoogwaardige onderhoudsdiensten en een passie voor alles wat met Volvo te maken heeft. Wij hebben altijd een ruime voorraad occassions. Ook hebben wij bij SvensCar een Volvo Selekt aanbod met de mooiste Volvo’s. Volvo Selekt is een totaalpakket ontwikkeld om u als klant de hoogste mate van kwaliteit en zekerheid te bieden. In onze showroom bieden we niet alleen een uitgebreide selectie aan tweedehandsvoertuigen, maar ook de nieuwste Volvo-modellen die volledig naar uw wensen kunnen worden samengesteld. 

Volvo Occassions Dordrecht

Op zoek naar kwalitatieve Volvo occasions in Dordrecht? Wij bieden een uitgebreide selectie van betrouwbare tweedehands Volvo's die voldoen aan uw wensen en budget. Natuurlijk is het ook mogelijk om uw huidige auto in te ruilen. Zodra u een Volvo uit onze beschikbare voorraad heeft gekozen, kunt u meteen een taxatie aanvragen voor uw huidige auto. Op die manier verkrijgt u direct een volledig overzicht van uw mogelijkheden. Of u nu ons aanbod online bekijkt of een bezoek brengt aan onze showroom, wij heten u van harte welkom! Voor wie meteen een proefrit wil plannen, bieden wij ook de mogelijkheid om dit online aan te vragen.