De winter door met Volvo

Winteracties

Voorbereid op de winter

Is uw Volvo al klaar voor de winter? Het winterseizoen staat weer voor de deur en daar mee ook het afwisselende weer. Om u voor te bereiden op de regenbuien, sneeuw en ijzel helpen wij bij Svenscar u graag verder. Of het nu gaat om een wintercheck, bandenwissel, onderhoud of winterse accessoires. 

Volvo XC60 Winter Dakkoffer

Veilig de winter in

De wintercheck Safety Check

Met de Volvo safety check gaat u ontspannen de winterperiode in. Bij Svenscar kunt u uw auto laten checken voor u de periode in gaat van gladde wegen, vorst op de ramen en flinke regen- en sneeuwbuien.

SvensCar Volvo Winterband Sneeuw

Het is tijd om de banden te wisselen

Volvo winterwielen

De temperaturen dalen, de sneeuw is in aantocht en de ijskoude wind laat zich weer voelen. Als de temperatuur onder de 7°C gaat is het tijd voor de bandenwissel. 

SvensCar Volvo Kunstmatten Accessoires

Profiteer van kortingen

Winterse aanbiedingen

Onmisbare accessoires tijdens de wintermaanden. Denk aan vloermatten, lifestyle producten en een protection pack. Zo gaat uw Volvo voorbereid de winter in.

Onderhoud bij SvensCar

Ervaar optimale comfort tijdens uw autorit. De juiste banden onder uw auto zijn essentieel voor een goede wegligging, maximale grip en met de juiste bandenspanning verbruikt u ook minder brandstof. Heeft u de bandenwissel al gedaan of bent u zich aan het oriënteren op een nieuwe auto? Kijk dan gerust verder op onze website of kom langs in onze showroom. Wij vertellen u graag meer over de laatste technische ontwikkelingen en innovaties van Volvo.