Home | Acties en Nieuws > Lente / Zomercampagne SvensCar 2023

Het is tijd voor de bandenwissel!

De temperaturen stijgen en dat betekent dat het weer tijd is voor de bandenwissel. Als de lente aanbreekt is het tijd om over te schakelen naar zomerbanden die perfect zijn afgestemd op het warmere weer. Zomerbanden verhogen de veiligheid en prestaties van uw voertuig, wat essentieel is voor een optimale rijervaring.

Het is belangrijk om de juiste banden te kiezen voor elk seizoen. Winterbanden kunnen overmatig slijten bij oplopende temperaturen, dus het is raadzaam om op tijd te wisselen en nu een afspraak te maken. Zomerbanden zijn ontworpen met de juiste rubbersamenstelling om optimale prestaties te leveren bij hogere temperaturen, wat resulteert in betere grip en rijcomfort.

Bij de keuze van zomerwielen (velgen en banden) adviseren wij u graag welke het beste passen bij uw voertuig. Originele banden van Volvo zijn ontwikkeld in samenwerking met premium bandenfabrikanten en bieden de beste rij- en veiligheidseigenschappen. De VOL-markering geeft aan dat het om een originele Volvo-band gaat.

Als u eerder gebruikte zomerbanden heeft controleren we altijd of de minimale profieldiepte van 2 millimeter nog intact is. Zo niet, dan zijn de banden aan vervanging toe. Het is belangrijk om banden die niet in gebruik zijn op een donkere, droge en koele plaats op te slaan om ze in optimale conditie te houden. Wij kunnen uw banden opslaan, controleren en schoonmaken, informeer gerust naar de mogelijkheden.

Maak hier een afspraak

Volvo XC90 Loopauto

De Volvo XC90 loopauto laat kinderen ervaren om te rijden met een Volvo. Voorzien van diverse handige functies zoals een opbergruimte onder het zitje en een verwijderbare leuning zodat er extra lang gebruik van gemaakt kan worden.

De loopauto Volvo XC90 loopauto is geschikt voor kinderen van 3 tot 8 jaar (23kg) oud en leverbaar in de kleuren zwart en wit. Nu voor een scherpe prijs van €100,- naar €80,-!

Vul het onderstaande formulier in voor meer informatie. 

Welkom bij SvensCar

Ervaar optimale comfort tijdens uw autorit. De juiste banden onder uw auto zijn essentieel voor een goede wegligging, maximale grip en met de juiste bandenspanning verbruikt u ook minder brandstof. Heeft u de bandenwissel al gedaan of bent u zich aan het oriënteren op een nieuwe auto? Kijk dan gerust verder op onze website of kom langs in onze showroom. Wij vertellen u graag meer over de laatste technische ontwikkelingen en innovaties van Volvo.

Meer informatie? Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij direct contact met u op.