Home | Acties en Nieuws > 20% korting op Volvo accessoires

Nu 20% korting

Een Volvo dakbox zorgt eenvoudig voor extra bagageruimte. Profiteer nu van 20% korting. Een dakbox SportTime 2003 is daarmee al beschikbaar voor € 400. Ook de eventuele set lastdragers* bestelt u nu met 20% korting.

 

Skidragers

Nu 20% korting

Vindt u een dakbox te groot of te onhandig dan is een set skidragers zeker een alternatief om te overwegen. Met 20% korting al leverbaar vanaf €120, of met uitschuiffunctie voor €200.

Kunststof matten

Nu 20% korting

Kunststof matten houden het het interieur of de bagageruimte van uw Volvo* schoon omdat ze vuil en vocht tegenhouden. Ook zijn ze eenvoudig te reinigen. Profiteer nu van 20% korting.

* Leverbaar voor veel Volvo modellen

Plan nu uw winterbandenwissel

Wanneer de buitentemperatuur onder de 7°C komt, dan is het aan te raden om uw zomerbanden te verwisselen voor winterbanden. In de winter krijgt u namelijk te maken met gladheid, sneeuw en kou. Daarom het is belangrijk dat uw banden bestemd zijn tegen alle weersomstandigheden. Het rubber van winterbanden is elastischer bij lagere temperatuur. Hierdoor wordt de remweg verkort, waardoor u ook bij gladheid snel kunt afremmen.

Plan uw bandenwissel in

Meer informatie? Vul onderstaand formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op.