Home | Showroom > Modellen > V60

De Volvo V60 biedt alle ruimte voor een actief leven.
Geniet van perfect geluid in uw Volvo V60 en zit comfortabel dankzij volop beenruimte.
En met ingebouwde Google-diensten.
De V60 is meer dan klaar voor uw actieve leven.

 

Vraag offerte aan

Vraag proefrit aan

€ 44.995
vanafprijs

Volvo V60

B3 mild hybrid Essential Edition

Vanaf 163 pk

B3 mild hybride

Brandstofverbruik 

6.1 l/100km

Maak kennis met de Volvo V60 B3 Essential Edition. Ervaar het zelf!

Maak kennis met de Zweedse estate die sportieve rijprestaties en comfort moeiteloos combineert met strak Scandinavisch design. 
Wij nodigen u graag uit voor een uitgebreide proefrit. Neem plaats op de comfortabele stoelen en ervaar zelf te ruimte, de efficiënte motor en Volvo's geavanceerde veiligheidsvoorzieningen.

  De Volvo V60 mild hybrid is nu tijdelijk extra aantrekkelijk geprijsd en leverbaar vanaf € 44.995.

  Kies voor minder uitstoot


De luxe van veelzijdigheid
Al meer dan 60 jaar bouwt Volvo estates die naadloos in uw leven passen. Met een krachtig silhouet en gedurfde verhoudingen. Onmiskenbaar Scandinavisch design met focus op innovaties die uw leven makkelijker maken. En al deze ervaring heeft geleid tot de ontwikkeling van een nieuwe estate: de nieuwe Volvo V60. 
De nieuwe V60 is leverbaar vanaf € 44.995. en is per direct te bestellen bij SvensCar. Lease p.m. vanaf € 699,-.

Vijf zitplaatsen
Met vijf zitplaatsen biedt de nieuwe V60 comfort voor elke inzittende. De inklapbare rugleuning van de achterbank heeft een praktisch verdeling van 60/40. Optioneel is deze rugleuning elektrisch inklapbaar.

Ruimte voor iedere reis
De nieuwe V60 heeft één van de grootste laadruimtes in het segment, met een volume van maar liefst 529 liter tot aan de bovenzijde van de achterbank.

Onze verkopers vertellen u graag alles over deze fantastische nieuwe Volvo. Kom langs in onze showroom, u bent van harte welkom!

De gratis upgrade geldt alleen als korting op de motorvariant bij een gelijk uitrustingsniveau. Wijzigingen voorbehouden.
Raadpleeg voor meer informatie www.volvocars.nl.

Google infotainment

Het Google infotainment van deze V60 bevat Google Maps als navigatiesysteem, Google apps, Google Assistent, Over The Air updates en vier jaar onbeperkt dataverkeer. Deze uitvoering is standaard voorzien van Apple Carplay.

Nieuw en aantrekkelijk geprijsd

De Volvo V60 mild hybrid is nu tijdelijk extra aantrekkelijk geprijsd en leverbaar vanaf € 44.995. Voorzien van 17" lichtmetalen velgen, Vapour Grey metallic lak, Google infotainment, Park Assist voor en achter en een Park Assist camera achter. Fiscale waarde € 42.735. Netto bijtelling vanaf 289,34 per maand (bij 36,93% inkomstenbelasting).

Zuinig rijden

De Volvo V60 B3 mild hybrid is voorzien van een benzinemotor (120kW/163pk) én een elektromotor. De energie die gewonnen wordt bij het afremmen wordt weer gebruikt bij het accelereren. Hierdoor heeft u een soepelere rijervaring en lager verbruik.

Ervaar het vakmanschap

Elk detail telt. Innovatie en hoogwaardige materialen, die zorgen voor een superieur interieurdesign.

Kies voor minder uitstoot

De 48V-accu en de geïntegreerde startgenerator ondersteunen de verbrandingsmotor en verminderen zo de uitstoot. De accu laadt zichzelf op door remenergie terug te winnen.

Abonneer u op het Digital Services-pakket en geniet van alle services op afstand via de Volvo Cars app: u kunt uw auto openen en sluiten, de binnenlucht vooraf zuiveren en het interieur verwarmen of koelen.*

Vraag een offerte of proefrit aan!