Home | Showroom > Modellen > V60

Volvo V60 Mild Hybrid

Lease vanaf € 579 o.b.v. 72 maanden en 15.000 km

Nu met gratis upgrade. Stap dit jaar nog in.

Vraag offerte aan

Vraag proefrit aan

Maak kennis met de Volvo V60 mild hybride. Ervaar het zelf!

Maak kennis met de Zweedse estate die sportieve rijprestaties en comfort moeiteloos combineert met strak Scandinavisch design. 
Wij nodigen u graag uit voor een uitgebreide proefrit. Neem plaats op de comfortabele stoelen en ervaar zelf te ruimte, de efficiënte motor en Volvo's geavanceerde veiligheidsvoorzieningen.

  Gratis motorupgrade naar de B4 motor, voor de prijs van een B3 motor. Uw voordeel: € 2.500,- EUR !

  Korte levertijd, u rijdt dit jaar nog!


De luxe van veelzijdigheid
Al meer dan 60 jaar bouwt Volvo estates die naadloos in uw leven passen. Met een krachtig silhouet en gedurfde verhoudingen. Onmiskenbaar Scandinavisch design met focus op innovaties die uw leven makkelijker maken. En al deze ervaring heeft geleid tot de ontwikkeling van een nieuwe estate: de nieuwe Volvo V60. 
De nieuwe V60 is leverbaar vanaf € 46.495,- en is per direct te bestellen bij SvensCar. Lease p.m. vanaf € 579,-.

Vijf zitplaatsen
Met vijf zitplaatsen biedt de nieuwe V60 comfort voor elke inzittende. De inklapbare rugleuning van de achterbank heeft een praktisch verdeling van 60/40. Optioneel is deze rugleuning elektrisch inklapbaar.

Ruimte voor iedere reis
De nieuwe V60 heeft één van de grootste laadruimtes in het segment, met een volume van maar liefst 529 liter tot aan de bovenzijde van de achterbank.

Onze verkopers vertellen u graag alles over deze fantastische nieuwe Volvo. Kom langs in onze showroom, u bent van harte welkom!

De gratis upgrade geldt alleen als korting op de motorvariant bij een gelijk uitrustingsniveau. Wijzigingen voorbehouden.
Raadpleeg voor meer informatie www.volvocars.nl.

Google Maps is volledig geïntegreerd in uw auto. Dankzij realtime verkeersinformatie en automatische herberekening van uw route bereikt u probleemloos uw bestemming.

Onze geavanceerde rijhulptechnologie helpt u om een veilige afstand tot de auto voor u aan te houden. Het systeem past automatisch uw snelheid aan, houdt uw auto in het midden van de rijbaan en geeft een seintje als u verder kunt rijden. Reageert u niet? Dan kan het systeem uw auto zelfs volledig laten stoppen.

Ons geavanceerde Air Quality System houdt tot 95% van alle schadelijke fijnstofdeeltjes (PM 2.5) tegen. Dit zorgt voor schonere lucht in de auto, ongeacht de omstandigheden buiten. En dat is beter en gezonder voor u en uw passagiers. U kunt zelfs het vervuilings- en pollenniveau buiten meten.

Geavanceerde brandstofmotoren dan wel gecombineerd met een krachtige elektromotor leveren de power om snel te reageren in het verkeer. Van 150 - 390 pk en 320 - 640 Nm.

Elke druppel brandstof die u kunt besparen is er één. In onze mild hybrides profiteert u van een lager brandstofverbruik zonder dat dit ten koste gaat van de prestaties.

Abonneer u op het Digital Services-pakket en geniet van alle services op afstand via de Volvo Cars app: u kunt uw auto openen en sluiten, de binnenlucht vooraf zuiveren en het interieur verwarmen of koelen.*

Vraag een offerte of proefrit aan!