Home | Werkplaats > Werkplaatsafspraak maken

Direct afspraak maken met onze werkplaats

U wilt meer informatie? Wij helpen u graag verder

Servicemogelijkheden voor uw Volvo

Nieuw bij SvensCar is Volvo Personal Service: direct contact met uw ‘eigen’ technicus. Na diverse trainingen en opleidingen te hebben gevolgd vanuit Volvo Nederland zijn onze monteurs helemaal klaargestoomd voor de nieuwe manier van werken. Volvo Personal Service is een unieke innovatie in auto-onderhoud. Zo heeft u contact met uw ‘eigen’ technicus en bespreekt u het onderhoud of de reparatie aan uw auto direct met hem. Hierdoor wordt de kans op vergissingen/fouten sterk verminderd.

Zowel vooraf als achteraf heeft u contact met dezelfde persoon, de Personal Service Technician. Hij of zij kan u alles vertellen op het gebied van het onderhoud aan uw Volvo en zal voor u alle technische vragen kunnen oplossen. Maak kennis met de service van SvensCar en boek een afspraak met uw Personal Service Technician:

Werkplaats

Uw auto wordt bij ons met zorg behandeld. Een schone en efficiënte werkplaats is daarvoor essentieel. Om dit mogelijk te maken is allereerst onze werkplaats omgebouwd naar compacte en complete werkplekken-voor-twee, direct rondom de auto. Door te kijken naar de routing kunnen we nu efficiënter werken. Bij onderhoud was u uw Volvo meestal de hele dag kwijt, met Volvo Personal Service kunt u uw afspraak maken voor een bepaalde tijd, net als bij de kapper. Dat betekent dat het onderhoud sneller afgerond kan worden en uw auto veelal binnen een uur weer buiten staat. Uit ervaringen in Zweden en andere landen blijkt dat zowel klanten als medewerkers Volvo Personal Service bijzonder waarderen.

Ondanks dat SvensCar de beste kwaliteit auto’s aanbiedt, kan het weleens zijn dat er iets niet naar wens verloopt. Daarom wordt er op een nieuwe Volvo een internationale garantie verstrekt van 24 maanden na de datum van de eerste tenaamstelling (deel 1).

U kunt uw Volvo dus overal ter wereld bij de officiële Volvo-dealer aanbieden voor garantiewerkzaamheden. Er geldt geen kilometerbeperking binnen de garantieperiode. Naast de uitgebreide garantie heeft uw Volvo een chassis- en carrosseriegarantie van 12 jaar.

Levenslange onderdelengarantie

Als enige automerk ter wereld geeft Volvo u levenslange garantie op originele Volvo onderdelen. Zo betaalt u nooit twee keer voor dezelfde reparatie. Deze garantie geldt vanaf montage van het vervangende onderdeel en dekt materiaal- en montagefouten zolang u de Volvo in uw bezit heeft, ongeacht kilometerstand en bouwjaar.

Voorwaarden: Deze garantie geldt uitsluitend op de montage en het vervangen van originele Volvo onderdelen gemonteerd bij de officiële Volvo dealer zolang u de Volvo in uw bezit heeft. Deze garantie is dus niet overdraagbaar. Uitgezonderd van deze garantie zijn onderdelen en accessoires die aan normale gebruiksslijtage onderhevig zijn. Dit zijn bijvoorbeeld banden, ruitenwissers, remmen, bougies, filters, lagers, distributieriem, verlichting, accu’s, kortom die onderdelen die slijten als gevolg van normaal gebruik.

Volvo Assistance is een extra service van Volvo die hulp biedt bij pech onderweg in Nederland en andere Europese landen*. Met elke nieuw afgeleverde Volvo heeft u gedurende 3 jaar gratis Volvo Assistance. Na deze periode wordt Volvo Assistance kosteloos verlengd, ongeacht de leeftijd van uw auto wanneer u uw Volvo 1x per jaar voor onderhoud brengt bij SvensCar (officiële Volvo-dealer). U kunt 24 uur per dag 7 dagen in de week een beroep doen op Volvo Assistance.

Upgrade: Volvo Premium Assistance
Heeft u Volvo Assistance? Vergeet dan niet te upgraden naar Volvo Premium Assistance. Voor € 45 per jaar bent u o.a. verzekerd van 30 dagen vervangend vervoer èn is uw bagage voor € 500 meeverzekerd.

Benieuwd naar de voorwaarden? Kijk op www.volvocard.nlMeer informatie of Premium Assistance afsluiten? Wij regelen dit graag voor u! Bel ons of kom langs bij onze vestiging. 

Tip: sla onderstaande Volvo Assistance nummers op in uw mobiele telefoon.
Bel gratis in Nederland: (0800) 865 86 22 77
Bel vanuit het Buitenland: (+31) 70 314 51 76

* Met uitzondering van sommige landen van de voormalige Sovjet Unie, Albanië en het Aziatische gedeelte van Turkije.

Alle documentatie op één plek. Overzichtelijk en makkelijk terug te vinden. Op zoek naar een update van de kaarten in uw navigatiesysteem? Naar informatie over de Volvo on Call app? Of misschien naar het instructieboekje van uw Volvo uit 2006? Alle relevante documentatie en naslagwerken vindt u op onze support site.

De SvensCar GoldCard voor Volvo’s van 5 jaar en ouder
Als deelnemer aan het kortingskaartprogramma kunt u op vertoon van uw SvensCar GoldCard profiteren van alle voordelen van de Volvo-dealer. Zo kunt u tot maximaal 15% korting krijgen op de aanschaf van accessoires, onderhoud en/of reparatie van uw Volvo bij SvensCar.

De leeftijd van uw Volvo bepaalt de korting
- Voor Volvo’s van 5 jaar is er een korting van 5% van toepassing.
- Voor Volvo’s van 6 t/m 14 jaar geldt: de leeftijd = de korting.
- Voor Volvo’s van 15 jaar of ouder is er een korting van 15% van toepassing.

Verder kunt u gebruik maken van
- Gratis zomer- en wintercheck
- Gratis haal- en brengservice
- Gratis leenfietsen, ook elektrisch
- Ruitenservice
- Bandenopslag
- Aircoservice
- Volvo Direct Service
- Een lekkere kop koffie

Deze korting is niet van toepassing op
- Lopende aanbiedingen of acties.
- Kortingen die samenhangen met andere Volvo klantkaarten en/of activiteiten rondom klantenkaarten.
- Kortingen die samenhangen met waardebonnen.
- Niet geldig in combinatie met verkooptransacties op nieuwe en gebruikte auto’s.
- Schadeherstel dat via uw verzekering loopt.
- De korting is niet overdraagbaar en kenteken gebonden.

Klik hier om u aan te melden. U ontvangt de SvensCar GoldCard dan zo spoedig mogelijk thuis.