Home | Werkplaats > SvensCar APK voor € 9,99

APK van € 25 voor € 9,99 all-in!
Nu incl. gratis software update t.w.v. € 34,99
Geldig in januari en februari 2021

De Algemene Periodieke Keuring, oftewel APK keuring, is een wettelijk verplichte keuring voor uw Volvo. Tijdens de APK keurng wordt uw auto gecontroleerd op technische aspecten om de verkeersveiligheid te bevorderen maar ook op duurzaamheid om het milieu minder te belasten. SvensCar werkt uitsluitend met door het RDW erkende APK-keurmeesters en in het geval van goedkeuring of afkeuring ontvangt u altijd een gedetailleerd keuringsrapport van de APK check. Natuurlijk voeren onze getrainde Volvo-specialisten de APK keuring grondig voor u uit. Een auto met dieselmotor, gebouwd na 2005, moet na 3 jaar APK gekeurd worden en vervolgens elk jaar. Een auto met benzinemotor, gebouwd na 2005, krijgt na 4 jaar z’n eerste APK. Na deze APK komt uw Volvo om de 2 jaar en is de auto ouder dan 9 jaar elk jaar.

APK keuring voor € 9,99 + gratis software update
In de maanden januari en februari kost de APK keuring € 9,99 ipv € 25. Daarnaast controleren wij direct of er software updates* beschikbaar zijn voor uw Volvo. Indien er een update beschikbaar is voor uw auto, dan installeren wij deze direct tijdens de APK keuring. Deze service is in januari en februari voor u gratis i.c.m. APK (normaal € 34,99). Een software update is alleen beschikbaar via de officiële Volvo dealer. U bent bij SvensCar dus aan het juiste adres voor de APK keuring van uw Volvo en een software update. Nu voor slechts € 9,99 all-in (inclusief viergasmeting of roetmeting en RDW afmeldkosten).

* software update voor motormanagementsysteem, versnellingsbaksysteem en klimaatregelingsysteem. 

Maak direct uw APK werkplaatsafspraak 

 

Is uw Volvo ook toe aan onderhoud? Kies dan voor de SvensCar Jaarbeurt

Lees hier meer

 

Volvo Personal Service bij SvensCar: direct contact met uw 'eigen' technicus

Volvo Personal Service is een unieke innovatie in auto-onderhoud. Zo heeft u bij SvensCar direct contact met uw ‘eigen’ technicus en bespreekt u de APK keuring, het onderhoud of de reparatie aan uw auto met hem. Hierdoor wordt de kans op vergissingen/fouten sterk verminderd. Uw auto wordt bij ons met zorg behandeld. Een schone en efficiënte werkplaats is daarvoor essentieel. Om dit mogelijk te maken is allereerst onze werkplaats omgebouwd naar compacte en complete werkplekken-voor-twee, direct rondom de auto. Door te kijken naar de routing kunnen we nu efficiënter werken. Bij onderhoud was u uw Volvo meestal de hele dag kwijt, met Volvo Personal Service kunt u een afspraak maken voor een bepaalde tijd, net als bij de kapper. Dat betekent dat het onderhoud sneller afgerond kan worden en uw auto veelal binnen een uur weer buiten staat. Uit ervaringen in Zweden en andere landen blijkt dat zowel klanten als medewerkers Volvo Personal Service bijzonder waarderen. Kom langs en ervaar het zelf!

Direct afspraak maken met onze werkplaats

U wilt meer informatie? Wij helpen u graag verder