Home | Showroom > Leasen, financieren of verzekeren

Alles onder één dak
Of u nu een Volvo wilt kopen, leasen, financieren of verzekeren: bij SvensCar kunt u altijd terecht. Als dé officieel merkdealer voor Volvo in Dordrecht en omstreken leveren wij zowel nieuwe als gebruikte Volvo’s. Voor zowel de financiering als de verzekering van deze auto kunt u natuurlijk ook bij ons terecht.

Leasen Zonder Omwegen
AA Lease is als zusterbedrijf gespecialiseerd in het leasen van Volvo's. Met een portefeuille van een ruim zevenduizend leasecontracten bekleedt AA Lease een stabiele positie in de top van onafhankelijke en universele Nederlandse leasemaatschappijen. In contacten en contracten met de klant combineert AA Lease de flexibiliteit van een regionaal georiënteerde onderneming met het schaalvoordeel van een grote speler in de markt. De ijzersterke vertegenwoordiging in de regio Rijnmond, de Drechtsteden, Gorinchem en de Hoeksche Waard maakt AA Lease tot dé partner voor ondernemers die vooruit denken.

Volvo Car Insurance
Een bewuste keuze. Exclusief voor u als Volvo-rijder is er Volvo Car Insurance. De voordelen van dit product zijn duidelijk. Zo profiteert u van gunstige premies en een snelle afhandeling van uw eventuele schade.

  • Minder schade bij Volvo-rijders

  • Lagere premies bij Volvo Car Insurance

  • Korting op Volvo-veiligheidsopties

  • Bonus tot wel 82.5%

Extra aantrekkelijk wordt de Volvo Car Insurance door de grote flexibiliteit. U heeft de keuze uit maar liefst vijf verschillende mogelijkheden. Van het bekende WA tot en met drie WA met volledig casco (All-Risk)-pakketten. Kortom, Volvo Car Insurance: zekerheid zonder hoofdbrekens.

Zakelijke financiering
Als ondernemer streeft u ernaar het maximale uit uw zakelijk verkeer te halen. U wilt kwaliteit, veiligheid, comfort en bovenal zekerheid voor een aantrekkelijke prijs. Dan is het zonder meer makkelijker als u kiest voor Financial Lease.


Bij ons vindt u alle gemak onder één dak. Niet alleen voor reparatie, onderhoud, service en verzekeren van uw auto gekocht bij SvensCar, maar ook voor leasen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij helpen u graag met het vinden van de perfecte leaseproducten voor uw auto. In alle gevallen wordt u maatwerk geboden, met leasevormen die tot in de kleinste detail worden afgestemd op uw persoonlijke wensen.


Heeft u een auto van SvensCar gevonden bij Financial Lease For You? Dat kan kloppen. SvensCar werkt op het gebied van Financial Lease samen met Financial Lease For You. Dankzij gezamenlijke kennis en ervaring kunnen wij u zo nog beter van dienst zijn.

Waar mee kunnen we u van dienst zijn? Wij helpen u graag verder.

Nieuwe Volvo's op voorraad