Home | Showroom > Modellen > XC90

Ervaar de Volvo XC90

Neem plaats achter het stuur en ervaar de toekomst van het rijden in de XC90; Luxueus maar toch elegant, straalt hij geraffineerde kracht uit. Een zevenpersoons SUV, die u niet alleen van dichtbij moet zien, maar vooral achter het stuur moet ervaren.

Deze XC90 is te combineren met de luxe Inscription of sportieve R-Design uitvoeringen en biedt u een extra rijke uitrusting met onder meer een panoramisch schuif-/kanteldak, grafisch head-up display, Premium Sound by Harman Kardon, keyless drive, IntelliSafe Surround en de 360 graden parkeercamera.

De Volvo XC90 is leverbaar in de Inscription of R-Design uitvoering als T5 AWD, B5 AWD of krachtige T8 Plug-in Hybrid.

Kracht zonder compromis
De XC90 combineert kracht met duurzaamheid. Onze geëlektrificeerde aandrijflijnen omvat Mild Hybrid techniek of T8 Plug-in Hybrid, waarmee u zelfs zonder emissie kunt reizen.

Luxe voor zeven personen
De XC90 is verkrijgbaar met zes of zeven stoelen, afhankelijk van de uitvoering. Welke versie u ook kiest, elke stoel is zo ontworpen dat iedereen luxe zit. Ervaar het comfort van de verstelbare stoelen van Volvo.

De schoonheid van de ruimte
Het interieur van de XC90 is ontworpen om uw leven gemakkelijker te maken. Naast voldoende ruimte voor passagiers, is er een flexibele bagageruimte met maximaal 1868 liter aan ruimte.

Verfijning, door design
Ervaar de kracht, luxe en innovatieve details van de Volvo XC90. De zelfverzekerde elegantie van Scandinavische ontwerpprincipes brengen een verfijnde maar krachtige aanwezigheid bij de XC90.

Bij SvensCar hebben wij alle informatie over de XC90. U bent van harte welkom!

Waar mee kunnen we u van dienst zijn? Wij helpen u graag verder.

Nieuwe Volvo's op voorraad