Home | Showroom > Modellen > XC60

Optimale performance van de XC60

Samen op weg naar een duurzame mobiliteit. Kies voor een nieuwe rijervaring met uw nieuwe Volvo XC60 plug-in hybride.

Made by Sweden

De nieuwe Volvo XC60 is uitgeroepen tot World Car of the Year 2018 en brengt onze beste innovaties van de laatste jaren samen, een icoon met een evolutionair karakter. De nieuwe XC60 combineert sierlijkheid met kracht en vormt het toonbeeld van modern Scandinavisch design. Het gebruik van natuurlijke materialen en prachtige afgewerkte details maken van iedere rit een bijzondere reis. 

Zonder compromis

De nieuwe XC60 met T8 Twin Engine aandrijving, levert een optimale performance zonder concessies te doen. De drie rijmodi zijn ontworpen om u in alle behoeften te voorzien. De hybride modus maakt van uw dagelijke rit een verfijnde en efficiënte rijervaring. De power mode geeft u maximale performance door een optimale combinatie van benzine en elektrische kracht. De puur elektrische modus biedt u een geluidsloze rijervaring met nul emissie.

De krachtige innovaties van de Volvo XC60

De nieuwe plug-in hybride SUV is voorzien van slimme technieken en ingebouwde Google-diensten om zo alles uit uw rit te halen. 

Haal alles uit de ruimte

De nieuwe XC60 combineert sierlijkheid met kracht en kent dankzij het SPA-platform nieuwe dimensies. Zo zijn zowel de bagageruimte als de beenruimte toegenomen. Resultaten die we gerust maatgevend kunnen noemen.

Kies voor gemak

Open en sluit eenvoudig de achterklep van uw nieuwe XC60 met een simpele voetbeweging onder de bumper, zodat wanneer u uw handen vol heeft niets hoeft neer te zetten om uw XC60 in te laden.

Geniet meer van uw muziek

Goede muziek en een natuurlijk geluid is een belangrijk onderdeel van de rijervaring. Geniet van uw muziek zoals het bedoeld is met het audiosysteem van Bowers & Wilkins.

Vanaf prijs: €74.995,-
Bij SvensCar hebben wij alle informatie over de XC60. U bent van harte welkom!

Volvo XC60 Recharge Essential Edition

De nieuwe Volvo XC60 Recharge Essential Edition is een meesterwerk van een modern design, gecombineerd met geavanceerde technologie en duurzame mobiliteit. Met het streven naar een elektrische toekomst biedt de XC60 een nieuw niveau van efficiëntie en duurzaamheid in de wereld van luxe SUV’s.

Er is een gelimiteerde oplage van de XC60 Essential Edition beschikbaar. De strakke lijnen in combinatie met de sportieve grijze kleur, afgewerkt met zwarte accenten vormen een perfecte match. Zeer rijkelijk uitgerust met standaard een panoramisch dak, 18” 5-Dubbel Spaaks Black Diamond Cut velgen een Bright exterieur. De XC60 Essential Edition wordt aangedreven door de bekroonde T6 Twin Engine plug-in hybride aandrijflijn.

Het interieur van de Essential Edition is ontworpen met oog voor detail en comfort. Hoogwaardige materialen en innovatie technologieën komen samen. Een breed scala aan veiligheidsvoorzieningen en slimme functies zodat de XC60 blijft voorlopen als het gaat om de veiligheid van de bestuurder en passagiers. Met de nieuwe XC60 Essential Edition ervaart u de perfecte balans tussen vermogen, comfort en duurzaamheid. Een SUV die uw rijervaring naar een nieuwe hoogten brengt.

Neem direct contact op voor de mogelijkheden

Volvo XC60 Recharge Black Edition

De Volvo XC60 Recharge Black Edition; een unieke uitvoering met een Glossy Black exterieur. De zwarte 21” 5-Dubbel Spaaks Black wielen geven een sportieve look. De Volvo XC60 Recharge Black Edition is exclusief leverbaar in Onyx Black Metallic. De zwarte kleur en accenten vertalen zich ook in het interieur van deze uitvoering.

Naast de goed uitziende looks van deze Black Edition uitvoering geniet u van krachtige rijprestaties en duurzame aandrijving waarin de elektromotor en verbrandingsmotor perfect samenwerken. Zo kunt tot wel 76 kilometer volledig elektrisch rijden. De XC60 Black Edition is verkrijgbaar in twee plug-in hybride aandrijflijnen: T6 (257 kW/350 pk) en T8 (335 kW/455 pk).

Neem direct contact op voor de mogelijkheden

Waar mee kunnen we u van dienst zijn? Wij helpen u graag verder.

Nieuwe Volvo's op voorraad