Home | Showroom > Modellen > XC40

De perfecte match voor uw moderne manier van leven
De XC40 is een compacte SUV die bruist van de innovatie en het Scandinavische gevoel voor stijl. De auto is ontworpen om te voldoen aan uw behoeften en ontwikkelde geniale bagageruimte met slanke, gebruiksvriendelijke technologie en praktische hulpmiddelen om u het leven in de stad zo gemakkelijk mogelijk te maken. Onze innovatieve T5 Plug-in hybride biedt emissievrij woon-werkverkeer met compromisloze prestaties nieuwe mogelijkheden voor een energieke maar duurzame toch autorit.

Vernieuwend interieur
De nieuwe XC40 zit in zijn klasse van maatstaf in ruimte, opbergmogelijkheden en functionaliteit. Zo zijn bijvoorbeeld de luidsprekers onder de voorruit in het dashboard geplaatst om de portiervakken te vergroten. Tijdens klantonderzoek werd duidelijk dat de meeste auto's tekortschieten wat betreft de opbergmogelijkheden van het interieur. Smartphones in middenconsole schuiven tot vervelens heen en weer, dreigen om te kieperen. Deze kleine irritaties worden door de nieuwe XC40 opgelost. De ontwikkeling van de nieuwe XC40 is voor een belangrijk deel gebaseerd op de ervaringen en toekomstige van klanten. Met de XC40 maken we een einde aan rommel in de auto. Een opgeruimd interieur zorgt voor een opgeruimd hoofd.

Ook leverbaar met hybride technologie
Ervaar de kracht van de T5 Plug-in hybride motor met een vermogen van 262 pk / 193 kW en de plug-in hybride technologie die een volledig elektrische actieradius tot 54 km biedt.
De XC40 T5 Plug-in hybride biedt de ultieme combinatie van prestaties en efficiënt verbruik. Dankzij de hybride aandrijving kunt u rekenen op combinatie en toch technologie vermogens met elektrische aandrijving, een uitgebalanceerde hybride modus voor dagelijks gebruik en de kracht van een van de verbrandingsmotor met elektrische motor voor een inspirerende rit.

Bij Volvo is elektrificatie niet alleen een trend. Naast het leveren van een persoonlijke bijdrage aan het milieu door lagere emissies

en brandstofverbruik, zijn er vele onmiddelijk voelbare, persoonlijke verbonden voordelen aan een elektrische motor, te weten: aandrijfsysteem die zich aanpassen aan de weg bediening van rijstijl XC40 elektrisch opladen: 100% elektrisch
De eerste volledig elektrische Volvo, de Volvo XC40 biedt een koolstofemissievrije, maar toch krachtige rijbeleving. Ontworpen met u in gedachten en om de wereld waarin wij leven te beschermen. De elektrische aandrijving van de XC40 Recharge bestaat uit twee elektrische 150kW/300Nm motoren. Dit zorgt voor zowel kracht als een soepele rijbeleving. De XC40 P8 heeft ook een grote 78 kWh accu met een verwacht bereik van meer dan 400 km (WLTP). Om deze minder vaak te kunnen helpen. Indien nodig kan de accu extra snel worden uitgevoerd; van 10 naar 80% in ongeveer 40 minuten (snel opladen DC tot 150 kW). De XC40 P8 heeft meer dan 408 pk en 1.500 kg trekgewicht, uniek zijn klasse. 


Volvo Private Lease: een vast laag maandbedrag
Ontdek onze private lease-tarieven voor de Volvo XC40. Inclusief allrisk verzekering, wegenbelasting, 24/7 pechhulp én onderhoud en reparatie, va € 499 pm*

Vraag meer info aan


*Prijzen incl. BTW en obv 60 maanden en 10.000 km pj

Waar mee kunnen we u van dienst zijn? Wij helpen u graag verder.

Nieuwe Volvo's op voorraad