Home | Showroom > Modellen > XC40 Recharge

Maak kennis met de XC40 Recharge Pure Electric. De compacte SUV die is ontworpen voor onze wereld – en gebouwd voor de stad en daarbuiten.

Zowel vlot als verantwoord rijden: dat kan dankzij de krachtige elektrische aandrijving in onze eerste volledig elektrische SUV.

408 pk. 0-100 km/u in 4,9 sec. Trekgewicht van 1.500 kg. Geen uitstoot tijdens het rijden. Met de volledig elektrische XC40 Recharge kunt u duurzamer rijden zonder ergens op in te leveren.

Een grote accu van 78 kWh met een rijbereik tot 418 km*. Zo hoeft u minder vaak op te laden. En als dat nodig is, laadt hij snel op van nul naar 80% in ongeveer 40 minuten**.

Volvo XC40 P8

Volvo XC40 P8
Volvo XC40 P8

Met de Volvo On Call app kunt u vrienden en familie toegang geven tot uw XC40 SUV, zodat ook zij erin kunnen rijden. Handig en duurzaam.

De XC40 Recharge is ontworpen met duurzame materialen, zoals volledig gerecycled plastic, om het milieu zo min mogelijk te belasten.

Het ruime interieur van de XC40 biedt een comfortabele plaats aan iedereen die u wilt laten meerijden.

Volvo XC40 P8
Volvo XC40 P8
Volvo XC40 P8

De XC40 Recharge combineert een eigenzinnige SUV-carrosserie met compacte efficiëntie. Verken de omgeving zonder op te gaan in de massa.

Genoeg slimme opbergruimte voor waterflessen, sporttassen, laptops, boodschappen en nog veel meer. Inclusief een voorvak voor de oplaadkabels. Handig!

Google Assistant, Google Maps en Google Play Store: in de volledig elektrische XC40 Recharge blijft u altijd verbonden – zelfs zonder uw telefoon.

Maak een afspraak voor een proefrit en ervaar het zelf! De XC40 Recharge Pure Electric is nu te bestellen bij SvensCar.

Stel uw XC40 Recharge samen

Waar mee kunnen we u van dienst zijn? Wij helpen u graag verder.

Nieuwe Volvo's op voorraad