Home | Showroom > Modellen > S60

Dynamisch en zelfbewust
De Volvo S60 is gemaakt voor puur rijplezier. Strakke lijnen, robuuste schouders en uitgebalanceerde proporties geven de sedan een atletisch karakter. De dynamische rijeigenschappen zorgen voor een zelfbewuste uitstraling. De nieuwe S60 geeft rijden een nieuwe definitie.

Verkrijgbaar vanaf € 47.495(T4 R-Design 190 pk/140 kW)
Lease vanaf € 659 p.m. (excl. btw / o.b.v. 60 maanden en 15.000 km)

Boek uw proefrit

T8 Polestar Engineered
Onder de naam Polestar Engineered introduceren we samen met Polestar een nieuwe performance uitvoering. Deze uitvoering is speciaal ontwikkeld voor de nieuwe plug-in hybride T8 Twin Engine van de 60-serie.
De S60 T8 Polestar Engineered is een sedan met unieke prestaties. Ontdek hoe de een enerverende en plezierige rijervaring op een intelligente manier benaderd wordt, met de krachtige prestaties van zijn hybride aandrijflijn, geoptimaliseerde motorsoftware van Polestar en een chassis met verbeterde ophanging en remsystemen. Dit alles is ontwikkeld door Polestar met onderdelen van Öhlins en Brembo - twee van ’s werelds meest toonaangevende bedrijven in performance engineering. Dit, samen met de unieke details, aangepaste rij-instellingen en motoroptimalisatie naar 405 pk (298 kW) en 670 Nm, geeft de S60 T8 Polestar Engineered uitstekende prestaties. De S60 T8 Polestar Engineerd is verkrijgbaar vanaf € 64.995.

Eerste Volvo zonder dieseluitvoering
De Volvo S60 is de eerste Volvo die niet met een dieselmotor leverbaar is. Dit onderstreept Volvo’s toewijding aan elektrificatie en een toekomst die verder gaat dan de traditionele verbrandingsmotor. In 2017 was Volvo de eerste mondiale autofabrikant die aankondigde dat vanaf 2019 alle nieuwe modellen een vorm van elektrificatie hebben.

Deze sportieve Volvo S60 staat in onze showroom! U bent van harte welkom voor meer informatie en een proefrit.

Nieuwe Volvo's op voorraad