Home | Showroom > Modellen > C40

Volvo C40 Recharge 

De Volvo C40 Recharge is dé auto van de toekomst. De Volvo C40 Recharge is alleen verkrijgbaar met een elektrische aandrijving. De Volvo C40 Recharge heeft een 0-100 km/h-acceleratie van slechts 4,7 seconden. 

Kiezen hoeft niet

Met de C40 Recharge hoeft u niet te kiezen tussen vlot of verantwoord rijden. Neem plaats, kies de juiste versnelling en vertrekken maar. Er is geen startknop en u rijdt met slechts één pedaal. Geniet van de verfijnde kracht van twee elektromotoren en vierwielaandrijving, zonder uitstoot.

Beste navigatie in zijn klasse

Google Maps is volledig geïntegreerd in uw auto en Google Assistant maakt handsfree spraakbesturing mogelijk. Dankzij realtime verkeersinformatie en automatische herberekening van uw route bereikt u probleemloos uw bestemming.

Opladen? Een laadstation is zó gevonden

Gebruik Google Maps in uw Volvo om eenvoudig laadstations te vinden onderweg. Dat is vooral handig bij langere afstanden: zo kunt u uw reis beter plannen en genieten van een zorgeloze rit.

Plan een proefrit

Offerte aanvragen

Ervaar de premium features voor media en audio

Praat met Google voor handsfree bediening in uw C40 Recharge. Via een vertrouwde interface bedient u de functies voor entertainment of communicatie – gewoon door uw stem te gebruiken. U heeft toegang tot apps op Google Play en geniet van het eersteklas audiosysteem van Harman Kardon. Zo komen uw auto en uw leven dichterbij elkaar dan ooit.

Sfeervol interieur

Geniet ook in de auto van het exclusieve karakter van de C40 Recharge. De interieurverlichting is geïnspireerd op het Scandinavische landschap en zorgt voor een natuurlijke, rustgevende gloed. De ledervrije Connect-bekleding vult de eigentijdse uitstraling perfect aan.

Opvallend profiel

Het gestroomlijnde zijaanzicht, het contrasterende zwarte dak, de spiegelkappen en andere designaccenten geven de C40 Recharge een onmiskenbaar profiel.

Interieur zonder leder

De C40 Recharge heeft een interieur dat 100% ledervrij is – inclusief het stuur, de versnellingspook en de bekleding. Ervaar zelf hoe andere materialen tot hun recht komen in het ontwerp en hoe we daarmee ultieme luxe een nieuwe inhoud geven.

Natuurlijk licht en comfort

Het standaard vaste panoramadak zorgt voor een natuurlijke en ruimtelijke sfeer in de auto. Het dak is voorzien van gelaagd, getint glas. Dat biedt een effectieve bescherming tegen verblinding en UV-straling. Ook draagt het bij aan een comfortabele temperatuur en een stille rijervaring.

Vaste laadmogelijkheden

In uw garage, op de oprit thuis of de parkeerplaats op uw werk: als u erop kunt rekenen dat u op verschillende vaste plaatsen kunt opladen, dan past een volledig elektrische of plug-in hybride auto gemakkelijk in uw dagelijks leven.

Wisselende laadmogelijkheden

Als u niet altijd de mogelijkheid hebt om uw voertuig op te laden, kan een plug-in hybride – waarbij de brandstofmotor het overneemt zodra de accu leeg is – meer flexibiliteit bieden. Een volledig elektrische auto is echter ook een optie, afhankelijk van uw rijpatroon.

Afhankelijk van openbare laadpunten

Als u afhankelijk bent van korte laadsessies bij publieke laadstations – bijvoorbeeld bij de sportschool of supermarkt – is een plug-in hybride auto een goede optie. Maar ook een mild hybride auto – met een accu die energie terugwint tijdens het remmen maar niet hoeft te worden opgeladen – kan een goede match zijn.

Waar mee kunnen we u van dienst zijn? Wij helpen u graag verder.

Vraag een offerte of proefrit aan!