Nieuw: Volvo XC90 Intro Edition
De vernieuwde Volvo XC90 is nu ook leverbaar als Intro Edition. Deze nieuwe uitvoering is te combineren met de luxe Inscription of sportieve R-Design uitvoeringen en biedt u een extra rijke uitrusting met onder meer een panoramisch schuif-/kanteldak, grafisch head-up display, Premium Sound by Harman Kardon, keyless drive, IntelliSafe Surround en de 360 graden parkeercamera.

De Volvo XC90 Intro Edition is leverbaar in de Inscription of R-Design uitvoering als T5 AWD, B5 AWD of krachtige T8 Twin Engine plug-in hybride, vanaf € 91.995.


Kracht zonder compromis
De XC90 combineert kracht met duurzaamheid. Onze geëlektrificeerde aandrijflijnen omvat Mild Hybrid techniek of T8 Twin Engine, waarmee u zelfs zonder emissie kunt reizen.

Luxe voor zeven personen
De XC90 is verkrijgbaar met zes of zeven stoelen, afhankelijk van de uitvoering. Welke versie u ook kiest, elke stoel is zo ontworpen dat iedereen luxe zit. Ervaar het comfort van de verstelbare stoelen van Volvo.

De schoonheid van de ruimte
Het interieur van de XC90 is ontworpen om uw leven gemakkelijker te maken. Naast voldoende ruimte voor passagiers, is er een flexibele bagageruimte met maximaal 1868 liter aan ruimte.

Verfijning, door design
Ervaar de kracht, luxe en innovatieve details van de Volvo XC90. De zelfverzekerde elegantie van Scandinavische ontwerpprincipes brengen een verfijnde maar krachtige aanwezigheid bij de XC90.

Bij SvensCar hebben wij alle informatie over de XC90. U bent van harte welkom!

Waar mee kunnen we u van dienst zijn? Wij helpen u graag verder.

Nieuwe Volvo's op voorraad