Ervaar de XC90 van binnen en buiten
De XC90 is de eerste exponent van een nieuwe generatie Volvo’s en daarmee tevens onze nieuwe standaard op het gebied van technologie, veiligheid en Scandinavisch design. Hij is dus niet voor niets bekroond tot Zakenauto van het Jaar 2017. Het juryrapport wijst op het innovatieve karakter en prijst het comfort en de rijeigenschappen. Ook zijn er complimenten voor zijn uitstraling en de kwaliteit van het dealernetwerk. Een mooie beloning voor jaren ontwikkeling.

Innovatieve technologie
De nieuwe Volvo-motoren zijn krachtiger dan ooit en hebben een extreem lage uitstoot. De innovatieve technologie van de T8 Twin Engine (plug-in hybrid) leidt tot een gemiddeld CO2-uitstoot van 49 g/km. Zweedse luxe, een vermogen van 299 kW (407pk) en een koppel van 640 Nm. Maar daar laten we het niet bij. De Volvo XC90, met standaard 7 zitplaatsen, is de veiligste Volvo ooit gebouwd.

Gedegen vakmanschap
Alle interieuronderdelen zijn perfect op elkaar afgestemd en gemaakt van de beste materialen, zoals soepel leer en generfd hout. Met unieke details, waaronder de versnellingspook van kristalglas, de ergonomisch gevormde voorstoelen met ventilatie- en massagefunctie en de elektrische vierwegverstelling van de lendensteun.

Communiceer met uw auto - Sensus
Ontwikkeld voor een zo natuurlijk en intuïtief mogelijke bediening: praat met uw auto of stel de autosystemen in via het overzichtelijke touchscreen. Sensus-functies combineren het nieuwste op het gebied van informatie en entertainment. Met een geïntegreerde hotspot, zodat u en uw XC90 altijd in verbinding staan.

Bij SvensCar hebben wij alle informatie over de XC90. U bent van harte welkom!

Waar mee kunnen we u van dienst zijn? Wij helpen u graag verder.

Nieuwe Volvo's op voorraad