De perfecte match voor uw moderne manier van leven
De XC40 is een compacte SUV die bruist van de innovatie en het Scandinavische gevoel voor stijl. De auto is ontworpen om te voldoen aan uw behoeften en combineert geniale bagageruimte met slimme, gebruiksvriendelijke technologie en praktische connectiviteit elementen om u het leven in de stad zo makkelijk mogelijk te maken. Onze innovatieve T5 Plug-in hybride biedt emissievrij woon-werkverkeer met compromisloze performance nieuwe mogelijkheden voor een energieke maar toch duurzame autorit.

Vernieuwend interieur
De nieuwe XC40 zet in zijn klasse de maatstaf in ruimte, opbergmogelijkheden en functionaliteit. Zo zijn bijvoorbeeld de luidsprekers onder de voorruit in het dashboard geplaatst om de portiervakken te vergroten. Tijdens klantonderzoek werd duidelijk dat de meeste auto's tekortschieten wat betreft de opbergmogelijkheden van het interieur. Smartphones in de middenconsole schuiven tot vervelens toe heen en weer, bagage dreigt om te kieperen. Deze kleine irritaties worden door de nieuwe XC40 opgelost. De ontwikkeling van de nieuwe XC40 is voor een belangrijk deel gebaseerd op de ervaringen en meningen van klanten. Met de XC40 maken we een einde aan rommel in de auto. Een opgeruimd interieur zorgt voor een opgeruimd hoofd.

Ook leverbaar met hybride technologie
Ervaar de kracht van de T5 Plug-in hybrid motor met een vermogen van 262 pk / 193 kW en de plug-in hybride technologie die een volledig elektrische actieradius tot 54 km biedt.
De XC40 T5 Plug-in hybrid biedt de ultieme combinatie van performance en efficiënt brandstofverbruik. Dankzij de hybride technologie kunt u rekenen op een krachtige en toch efficiënte rijbeleving met volledig elektrische aandrijving, een uitgebalanceerde hybrid mode voor dagelijks gebruik en de kracht van een combinatie van de verbrandingsmotor met de elektrische motor voor een inspirerende rit.

Bij Volvo is elektrificatie niet alleen een trend. Naast het leveren van een persoonlijke bijdrage aan het milieu door lagere emissies en brandstofverbruik, zijn er vele onmiddelijk voelbare, persoonlijke voordelen verbonden aan een elektrische motor, te weten:

• Onmiddelijke kracht en hogere prestaties
• Een soepele rijbeleving en lagere verbruikskosten
• Opties voor het aandrijfsysteem die zich aanpassen aan de wegomstandigheden of gewenste rijstijl

XC40 P8 Recharge: 100% elektrisch
De eerste volledig elektrische Volvo, de Volvo XC40 biedt een koolstofemissievrije, maar toch krachtige rijbeleving. Ontworpen met u in gedachten en om de wereld waarin wij leven te beschermen. De elektrische aandrijving van de XC40 Recharge bestaat uit twee elektrische 150kW/300Nm motoren. Dit zorgt voor zowel kracht als een soepele rijbeleving. De XC40 P8 heeft ook een grote 78 kWh accu met een verwacht bereik van meer dan 400 km (WLTP). Hierdoor hoeft deze minder vaak opgeladen te worden. Indien nodig kan de accu extra snel worden opgeladen; van 10 naar 80% in ongeveer 40 minuten (snel opladen DC tot 150 kW). De XC40 P8 beschikt over 408 pk en 1.500 kg trekgewicht, uniek zijn zijn klasse. 


Volvo Private Lease: een vast laag maandbedrag
Ontdek onze gunstige private lease-tarieven voor de Volvo XC40. Inclusief allrisk verzekering, wegenbelasting, 24/7 pechhulp én onderhoud en reparatie, v.a. € 479 p.m.*

Vraag meer info aan


*Prijzen incl. BTW en o.b.v. 60 maanden en 10.000 km p.j.

Waar mee kunnen we u van dienst zijn? Wij helpen u graag verder.

Nieuwe Volvo's op voorraad