De perfecte match voor uw moderne manier van leven
De XC40 is een compacte SUV die bruist van de innovatie en het Scandinavische gevoel voor stijl. De auto is ontworpen om te voldoen aan uw behoeften en combineert geniale bagageruimte met slimme, gebruiksvriendelijke technologie en praktische connectiviteit elementen om u het leven in de stad zo makkelijk mogelijk te maken. Onze innovatieve T5 Twin Engine met plug-in hybride technologie biedt emissievrij woon-werkverkeer met compromisloze performance nieuwe mogelijkheden voor een energieke maar toch duurzame autorit.

Vernieuwend interieur
De nieuwe XC40 zet in zijn klasse de maatstaf in ruimte, opbergmogelijkheden en functionaliteit. Zo zijn bijvoorbeeld de luidsprekers onder de voorruit in het dashboard geplaatst om de portiervakken te vergroten. Tijdens klantonderzoek werd duidelijk dat de meeste auto's tekortschieten wat betreft de opbergmogelijkheden van het interieur. Smartphones in de middenconsole schuiven tot vervelens toe heen en weer, bagage dreigt om te kieperen. Deze kleine irritaties worden door de nieuwe XC40 opgelost. De ontwikkeling van de nieuwe XC40 is voor een belangrijk deel gebaseerd op de ervaringen en meningen van klanten. Met de XC40 maken we een einde aan rommel in de auto. Een opgeruimd interieur zorgt voor een opgeruimd hoofd.

Nu ook leverbaar met hybride technologie
Ervaar de kracht van de T5 Twin Engine motor met een vermogen van 262 pk / 425 Nm en de plug-in hybride technologie die een volledig elektrische actieradius tot 54 km biedt.

Volvo Private Lease: een vast laag maandbedrag
Ontdek onze gunstige private lease-tarieven voor de Volvo XC40. Inclusief allrisk verzekering, wegenbelasting, 24/7 pechhulp én onderhoud en reparatie, nu mét standaard automaat v.a. € 549 p.m.*

Bij SvensCar hebben wij alle informatie over de XC40. U bent van harte welkom in onze showroom!

*prijzen incl. BTW en o.b.v. 48 maanden en 10.000 km p.j.

Waar mee kunnen we u van dienst zijn? Wij helpen u graag verder.

Nieuwe Volvo's op voorraad