De nieuwe Volvo XC40: Auto van het jaar 2018
Deze expressieve SUV kenmerkt zich door gedurfd Scandinavisch design en een robuuste uitstraling. Het interieur biedt alle comfort door de royale afmetingen, slimme opbergmogelijkheden en het 12,3” digitale instrumentenpaneel. De krachtige motor met soepele automaat garandeert een dynamische rijervaring zowel in de stad als daarbuiten.

Vernieuwend interieur
De nieuwe XC40 zet in zijn klasse de maatstaf in ruimte, opbergmogelijkheden en functionaliteit. Zo zijn bijvoorbeeld de luidsprekers onder de voorruit in het dashboard geplaatst om de portiervakken te vergroten. Tijdens klantonderzoek werd duidelijk dat de meeste auto's tekortschieten wat betreft de opbergmogelijkheden van het interieur. Smartphones in de middenconsole schuiven tot vervelens toe heen en weer, bagage dreigt om te kieperen. Deze kleine irritaties worden door de nieuwe XC40 opgelost. De ontwikkeling van de nieuwe XC40 is voor een belangrijk deel gebaseerd op de ervaringen en meningen van klanten. Met de XC40 maken we een einde aan rommel in de auto. Een opgeruimd interieur zorgt voor een opgeruimd hoofd.

Volvo Private Lease: een vast laag maandbedrag
Ontdek onze gunstige private lease-tarieven voor de Volvo XC40. Inclusief allrisk verzekering, wegenbelasting, 24/7 pechhulp én onderhoud en reparatie, nu mét standaard automaat v.a. € 549 p.m. *

Bij SvensCar hebben wij alle informatie over de XC40. U bent van harte welkom!

*prijzen incl. BTW en o.b.v. 48 maanden en 10.000 km p.j.

Waar mee kunnen we u van dienst zijn? Wij helpen u graag verder.

Nieuwe Volvo's op voorraad