Home | Showroom > Volvo Modellen > V90 Cross Country

De V90 Cross Country is de extra robuuste toevoeging op de bestaande V60 serie. Volvo noemt de Cross Country niet voor niets geraffineerd. Deze sportieve auto is uitgerust met verschillende technologiën die zorgen voor een ultieme rijervaring op alle typen wegen!

Sportief comfort
Een goede stoel zorgt ervoor dat u de weg aanvoelt. De lederen sportstoelen van de Volvo V90 Cross Country bieden zoveel ondersteuning dat u wel zou willen blijven rijden. Wanneer u bochten aansnijdt, wordt u stevig op uw plaats gehouden, wat u het gevoel geeft dat u alles onder controle hebt.

Snel schakelen
Rijdt u in de handmatige modus van de automaat in uw V90 Cross Country, dan blijven uw handen voortaan veilig aan het stuur. Met één vingerbeweging bedient u eenvoudig de optionele schakelpaddles. U houdt volledig de controle en door de snellere overgangen krijgt uw rit wat extra pit als u dat wilt.

Snel, zuinig en een lage bijtelling
Welke Volvo V60 Cross Country u ook kiest: onder de motorkap klopt altijd een 100% Zweeds hart. Deze nieuwe generatie Volvo motoren zorgen voor een laag brandstofverbruik met een daarbij behorende lage CO₂- uitstoot.

Communiceer met uw auto
Ons geavanceerde technologiesysteem weerspiegelt de Zweedse kijk op innovatie; het is minimalistisch, intuïtief en ontworpen voor optimaal gebruiksplezier. Geniet van een fantastisch geluid tijdens elke rit – met een Premium Sound-systeem Van Harman Kardon. Onze favoriete muziekapps zijn al ingebouwd.

Maak kennis met de Volvo V90 Cross Country
Bij SvensCar hebben wij alle informatie over de V90 Cross Country. U bent van harte welkom!

Waar mee kunnen we u van dienst zijn? Wij helpen u graag verder.

Nieuwe Volvo's op voorraad