De nieuwe Volvo V60. Er vaar het zelf! 
Maak kennis met de Zweedse estate die sportieve rijprestaties en comfort moeiteloos combineert met strak Scandinavisch design. Wij nodigen u graag uit voor een uitgebreide proefrit. Neem plaats op de comfortabele stoelen en ervaar zelf de ruimte, de efficiënte motor en Volvo’s geavanceerde veiligheidsvoorzieningen.  

De luxe van veelzijdigheid
Al meer dan 60 jaar bouwt Volvo estates die naadloos in uw leven passen. Met een krachtig silhouet en gedurfde verhoudingen. Onmiskenbaar Scandinavisch design met focus op innovaties die uw leven makkelijker maken. En al deze ervaring heeft geleid tot de ontwikkeling van een nieuwe estate: de nieuwe Volvo V60. 

De nieuwe V60 is leverbaar vanaf € 43.995,- en is per direct te bestellen bij SvensCar. Lease p.m. vanaf € 599,-.

Power op het juiste moment
Geavanceerde brandstofmotoren dan wel gecombineerd met een krachtige elektromotor leveren de power om snel te reageren in het verkeer. Van 150 - 390 pk en 320 - 640 Nm.

V60 Recharge
De nieuwe V60 is ook leverbaar met de Plug-in Hybrid T8 Twin Engine, de perfecte combinatie van de high performance benzinemotor en een krachtige elektromotor.

Vijf zitplaatsen
Met vijf zitplaatsen biedt de nieuwe V60 comfort voor elke inzittende. De inklapbare rugleuning van de achterbank heeft een praktisch verdeling van 60/40. Optioneel is deze rugleuning elektrisch inklapbaar.

Ruimte voor iedere reis
De nieuwe V60 heeft één van de grootste laadruimtes in het segment, met een volume van maar liefst 529 liter tot aan de bovenzijde van de achterbank.

Onze verkopers vertellen u graag alles over deze fantastische nieuwe Volvo. Kom langs in onze showroom, u bent van harte welkom!

Plan uw V60 Proefrit

 

Waar mee kunnen we u van dienst zijn? Wij helpen u graag verder.

Nieuwe Volvo's op voorraad