Home | Showroom > Volvo Modellen > V40 Cross Country

Het robuuste uiterlijk en verhoogde rijhoogte van de Volvo V40 Cross Country maken ontsnappen aan de stad met deze unieke crossover een spannend avontuur

Volvo V40 Cross Country: ontsnap aan de stad in een unieke crossover
Het robuuste ontwerp van de Volvo V40 Cross Country is voorzien van beschermende panelen en een verhoogde rijhoogte, waardoor karrensporen en oneffen terrein een minder grote uitdaging vormen. Onze crossover is voorzien van al het beste en hedendaags Scandinavisch design.

Welke keuze maakt u vandaag?
De ergonomische stoelen van de V40 Cross Country zijn voorzien van een uniek ontwerp in twee tinten met contrasterende stiksels. Als onderdeel van de filosofie van Volvo Sensus kunt u de helderheid van de LED-interieurverlichting aanpassen naar 7 kleuren om de gewenste sfeer in uw crossover te creëren. Of laat de kleur zich automatisch aanpassen naar het klimaat van uw auto.

Alles onder controle
De T5-benzinemotor kan worden voorzien van AWD (All Wheel Drive), gecombineerd met Hill Descent Control, dat u door een druk op een knop assisteert bij het remmen tijdens het afdalen. Zo houdt u, ongeacht het terrein, controle over uw crossover.

Let the sun shine!
Het glazen panoramadak verbindt u met de lucht, waardoor uw V40 Cross Country nog ruimtelijker en aangenamer is. Schijnt de zon te fel, dan kunt u het elektrisch zongordijn sluiten zover u dat wilt. Elke Volvo wordt volgens de principes van Scandinavisch design gebouwd, zodat u nog meer van uw Volvo crossover kunt genieten.

Veiligheid voorop
Met standaard City Safety zal uw Volvo V40 Cross Country automatisch remmen wanneer uw voorganger remt en u niet op tijd kunt reageren - met snelheden tot 50 km/uur. Het optionele Collision Warning met Pedestrian en Cyclist Detection, Volvo wereldprimeuren, kunnen u hier nog eens extra in ondersteunen. Dankzij IntelliSafe, onze aanpak voor nog veiligere auto’s, kunt u veilig met uw crossover op weg met de wetenschap dat uw Volvo u en uw passagiers beschermt en helpt ongevallen te voorkomen.

Bij SvensCar hebben wij alle informatie over de V40 Cross Country. U bent van harte welkom!

Waar mee kunnen we u van dienst zijn? Wij helpen u graag verder.

Nieuwe Volvo's op voorraad