Home | Showroom > Volvo Modellen > S60 Cross Country

Het imposante, gespierde uiterlijk van de S60 Cross Country weerspiegelt zijn krachtige karakter. De geïntegreerde uitlaatpijpen verraden zijn donkere, sportieve kant, terwijl het ruime, lederen interieur met ergonomische sportstoelen pure luxe uitstraalt.

Op elk terrein
De ongeëvenaarde controle, verhoogde bodemvrijheid en robuuste constructie geven u het vertrouwen om grenzen te verleggen. Deze sportieve rijbeleving wordt versterkt door de variabele koppelregeling en Corner Traction Control. De nieuwe Cross Country-wielen en high profile banden bieden hierbij extra veiligheid en comfort.

Sportief comfort
Een goede stoel zorgt ervoor dat u de weg aanvoelt. De lederen sportstoelen van de S60 Cross Country bieden zoveel ondersteuning dat u wel zou willen blijven rijden. Wanneer u bochten aansnijdt, wordt u stevig op uw plaats gehouden, wat u het gevoel geeft dat u alles onder controle hebt.

Snel schakelen
Rijdt u in de handmatige modus van de automaat in uw S60 Cross Country, dan blijven uw handen voortaan veilig aan het stuur. Met één vingerbeweging bedient u eenvoudig de optionele schakelpaddles. U houdt volledig de controle en door de snellere overgangen krijgt uw rit wat extra pit als u dat wilt.

Nieuwe generatie Volvo motoren
Welke Volvo S60 Cross Country u ook kiest: onder de motorkap klopt altijd een 100% Zweeds hart. Deze nieuwe generatie Volvo motoren zorgen voor een efficiënt vermogen en een laag brandstofverbruik.

Bij SvensCar hebben wij alle informatie over de S60 Cross Country. U bent van harte welkom!

Waar mee kunnen we u van dienst zijn? Wij helpen u graag verder.

Value cannot be null. Parameter name: source

Nieuwe Volvo's op voorraad