Home | Over SvensCar > Werken bij SvensCar

Werken bij SvensCar

SvensCar is de officiële merkdealer van Volvo in Dordrecht en omstreken. Svenscar is gevestigd in Dordrecht en maakt onderdeel uit van de Amega Groep waar ruim 700 mensen werkzaam zijn. Amega is actief met dealerschappen van verschillende merken, namelijk Volkswagen, Audi, Seat, Škoda, Volvo, Opel, Peugeot, Citroën, Ford en Hyundai. Verder behoren een universele leasemaatschappij, twee schadebedrijven en een gespecialiseerde afdeling bedrijfswageninrichting tot de groep.

Bekijk SvensCar vacatures

Nieuw bij SvensCar; Volvo Personal Service.

Werken met een premium merk, persoonlijke omgang met klanten, de inrichting van de werkplaats met rond jou en je collega gecentreerde werkstations, dat is Volvo Personal Service (VPS). Wij vertellen je graag meer over onze unieke werkwijze tijdens een persoonlijk gesprek.

Onderdeel van de Amega Groep

SvensCar is gevestigd in de Drechtsteden & Alblasserwaardd en maakt onderdeel uit van de Amega Groep, één van de grootste dealerholdings van Nederland. Inmiddels is Amega Groep met afstand de grootste en automotive organisatie binnen de regio Zuid-Holland-Zuid. In totaal werken wij met ruim 700 enthousiaste collega’s en zorgen wij er iedere dag voor dat onze klanten tevreden zijn.

Onder Amega vallen diverse bedrijven met ieder hun eigen specialiteit. Zo kunnen wij onze klanten volledig ontzorgen op het gebied van automotive en kunnen zij met al hun mobiliteitsbehoeften bij ons terecht. Tegenwoordig is Svenscar nog steeds een bekend bedrijf binnen de Amega Groep.

Maar wat biedt jou dat als eventuele nieuwe collega? Door de grootte en de diversiteit van ons bedrijf kun je veel leren op het gebied van automotive, zijn er genoeg doorgroeimogelijkheden en kun je jezelf constant blijven ontwikkelen.

Onze vacatures:

Verkoopadviseur
Wil jij ervoor zorgen dat onze klanten met een goed gevoel en hun droomauto de weg op kunnen? Dan zoeken wij jou als Verkoopadviseur bij SvensCar!


(Eerste) Autotechnicus
Ben jij een ervaren Eerste Autotechnicus en wil je graag dagelijks aan de slag met het uitvoeren van diverse werkzaamheden binnen onze VPS moderne werkplaats? Dan zoeken wij jou! 

Alle vacatures van Svenscar en Amega

V

dacatures

Startende Eerste Autotechnicus
Ben jij net klaar met jouw opleiding Eerste Autotechnicus en wil je werken bij een bedrijf met een moderne VPS werkplaats? Dan is deze vacature voor Eerste Autotechnicus echt iets voor jou!

Technisch Specialist
Word jij blij van het zoeken naar storingen en het stellen van diagnoses? Wil jij graag je ervaringen, kennis en expertise delen met een enthousiast team? Dan ben jij de technische topper die wij zoeken!