Home | Leasen > Leasen, financieren of verzekeren

Alles onder één dak

Bij ons vindt u alle gemak onder één dak. Niet alleen voor reparatie, onderhoud, service en verzekeren van uw auto gekocht bij SvensCar in Dordrecht, maar ook voor leasen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij helpen u graag met het vinden van de perfecte leaseproducten voor uw auto. In alle gevallen wordt u maatwerk geboden, met leasevormen die tot in de kleinste detail worden afgestemd op uw persoonlijke wensen. 


Volvo Car Insurance

Een bewuste keuze. Exclusief voor u als Volvo-rijder is er Volvo Car Insurance. De voordelen van dit product zijn duidelijk. Zo profiteert u van gunstige premies en een snelle afhandeling van uw eventuele schade.

• Minder schade bij Volvo-rijders
• Lagere premies bij Volvo Car Insurance
• Korting op Volvo-veiligheidsopties
• Bonus tot wel 82.5%

Extra aantrekkelijk wordt de Volvo Car Insurance door de grote flexibiliteit. U heeft de keuze uit maar liefst vijf verschillende mogelijkheden. Van het bekende WA tot en met drie WA met volledig casco (All-Risk)-pakketten. Kortom, Volvo Car Insurance: zekerheid zonder hoofdbrekens. 


Zakelijke financiering

Als ondernemer streeft u ernaar het maximale uit uw zakelijk verkeer te halen. U wilt kwaliteit, veiligheid, comfort en bovenal zekerheid voor een aantrekkelijke prijs. Dan is het zonder meer makkelijker als u kiest voor Financial Lease. Heeft u een auto van SvensCar gevonden bij Financial Lease For You? Dat kan kloppen. SvensCar werkt op het gebied van Financial Lease samen met Financial Lease For You. Dankzij gezamenlijke kennis en ervaring kunnen wij u zo nog beter van dienst zijn. 

Operational Lease


Voor een vast maandbedrag verzekerd van onbezorgd leasen
SvensCar werkt voor Full Operational Lease nauw samen met AA Lease, dat een stabiele positie in de top van onafhankelijke en universele leasemaatschappijen bekleedt.Kiezen voor AA Lease, is kiezen voor zorgeloze mobiliteit. Wij staan voor een hoge servicegraad, persoonlijke aandacht, eerlijk en vooral verstandig advies. AA Lease is uw mobiliteitspartner onder alle omstandigheden. Of het nu gaat om bedrijfswagens, personenwagens, tijdelijke contracten, deelauto’s of wagenparkbeheer: bij AA Lease is er altijd een passende oplossing voor u! Wij bieden maatwerk waarbij een maximale berijderstevredenheid voorop staat.

Meer over AA Lease

Doe een aanvraag

Wat is Operational Lease?

Full Operational Lease is de meest gebruikte leasevorm binnen de zakelijke markt. Het wordt ook wel gezien als Full Service leasing, want u sluit een leasecontract af waarbij alles is inbegrepen! Het grootste voordeel is volledige ontzorging van de wagenparkbeheerder. Alle zorgen rondom financiering, onderhoud, beheer, verzekeringen, reparaties neemt AA Lease uit handen. Zo bespaart u een hoop tijd en geld!

Weliswaar is AA Lease met deze leasevorm juridisch eigenaar van de leaseauto, maar u loopt zo geen risico bij de verkoop van de auto aan het einde van het leasecontract. Het sluit perfect aan bij de behoefte ‘zekerheid’. U weet exact waar u aan toe bent en u komt dus gedurende de looptijd van uw contract niet voor onverwachte verrassingen te staan.

Full Operational lease omvat o.a.:

  • Volledige service en continuïteit van vervoer
  • Reparatie, onderhoud en ook vervanging van banden
  • Houderschapsbelasting
  • Verzekering (WA en Casco)
  • Schade-afhandeling
  • 24-uurs assistentie bij pech, ongeval en diefstal
  • Brandstofbeheer
  • Haal- en brengservice


Interesse in Operational Lease?

Vraag via onderstaand formulier vrijblijvend een offerte of meer informatie aan voor één van onze Volvo modellen.