Home | Leasen > Laadpaal

Volvo laadoplossingen

Als betrokken Volvo dealer kennen wij de behoeften van berijders van hybride en elektrische auto’s als geen ander. Onze producten en diensten sluiten hier naadloos op aan. In samenwerking met Mobilitics biedt SvensCar daarom mogelijkheid aan om laadpalen en laadpassen voor uw Volvo af te nemen.

Meer informatie over onze laadoplossingen

Configureer in 3 stappen uw laadoplossing


Laadpaal voor uw Volvo

In samenwerking met Mobilitics biedt SvensCar verschillende type laadpalen aan voor uw Volvo. Hiermee voorzien wij u in elke behoefte. Het maakt niet uit of u nu op het werk of thuis uw auto wilt laden of op een openbare parkeerplaats. Wij ontzorgen u volledig en helpen u bij het plaatsen van uw nieuwe laadpaal. Naast kopen kunt u er ook voor kiezen om onze laadpalen te huren of te leasen bij de aanschaf van uw Volvo.

Meer informatie over onze laadpalenLaadpas voor uw Volvo

Bent u opzoek naar een laadpas voor uw Volvo? SvensCar biedt in samenwerking met Mobilitics de meest geschikte laadpas aan die bij uw behoefte past. Met onze laadpas kunt u uw Volvo laden bij meer dan 150.000 laadpunten zowel in Nederland als daarbuiten.

Meer informatie over onze laadpas

SvensCar & Mobilitics

Naast een breed aanbod van uiteenlopende elektrische auto's, bieden wij u via Mobilitics ook volledige ontzorging aan bij alles wat komt kijken bij elektrisch rijden. Net als SvensCar is Mobilitics onderdeel van de Amega Groep. Na het voltooien van de laadpaal configurator ontvangt u van hen een persoonlijk aanbod voor het installeren van een laadstation en kunt u bij Mobilitics een laadpakket afsluiten. Op deze manier leveren wij u een totaaloplossing voor de volledige laadpaalpropositie. 

Powered by 

Over Mobilitics

Mobilitics is een beheer- en adviesorganisatie op het gebied van mobiliteit. Ons doel is om bedrijven flexibiliteit op het gebied van mobiliteit te bieden zonder dat zij het overzicht verliezen. Dit doen wij door middel van onze Mobiliticspas, de daaraan verbonden software en onze wagenparkbeheer software. Zo bieden wij alle bedrijven een passende oplossing, van ZZP’ers tot aan grote corporate organisaties.

Meer over Mobilitics