Home | Acties en Nieuws > Polestar Optimisation

Optimalisatie van de complete aandrijflijn


Met Polestar Engineered Optimisation haalt u het maximale uit uw Volvo. Geavanceerde wendbaarheid, verbeterde controle en snellere reacties. Een verbeterde rijbeleving dankzij optimalisatie van een aantal factoren, ontwikkeld door Polestar.

Tijdelijk ontvangt u € 200 korting op Polestar Engineered Optimisation!
(€ 795 i.p.v. € 995/€ 495 i.p.v. € 695). Deze aanbieding is geldig t/m 30 september 2020. 

Maak afspraak


Snellere respons
De gaspedaalreactie is aangepast om voor een betere feedback en acceleratie te zorgen - ideaal tijdens het inhalen of actief rijden op bochtige wegen. De motor en versnellingsbak zijn aangepast om sneller te reageren wanneer de bestuurder plotseling het gaspedaal loslaat, waardoor de voorspelbaarheid en controle verbeteren.

Optimale precisie
De schakelsnelheid is verhoogd, waardoor de auto sneller kan accelereren en directer op de signalen van de bestuurder kan reageren. Het schakelen is geoptimaliseerd* om een nauwkeurigere rijervaring te bieden met snellere acceleratie. De schakelmomenten zijn aangepast om de geoptimaliseerde prestaties in het middelhoge toerenbereik te benutten, terwijl dezelfde versnelling ingeschakeld blijft (waar mogelijk) wanneer bochten met een hoge zijdelingse g-kracht worden genomen.

Vermogen wanneer u dit wenst
Alle optimalisaties zijn gemaakt om betere prestaties te bieden in de mid-range vermogensband van de motor - perfect voor de sportieve bestuurder bij het inhalen, een snelweg oprijden of het verlaten van een bocht.

De optimalisaties hebben geen invloed op de oorspronkelijke garantie of onderhoudsintervallen van uw Volvo.

Meer informatie bij SvensCar
Polestar Engineered Optimisation is voor vrijwel alle modellen beschikbaar. De upgrade duurt slechts ca. 60 minuten en is gemakkelijk te combineren met uw onderhoudsbeurt. Neem contact met ons op voor meer informatie en de mogelijkheden of maak direct een afspraak. 

*Alleen i.c.m. een automatische versnellingsbak

T5 R-Design

Meer informatie? Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.