Home | Acties en Nieuws > Volvo presenteert de nieuwe S60

Ervaar de dynamiek van de nieuwe Volvo S60

De nieuwe Volvo S60 staat nu in onze showroom. Neem plaats achter het stuur en ervaar de sportiviteit en dynamiek van de nieuwe S60; de ultieme beleving van performance en wegligging. Een premium sedan, die u niet alleen van dichtbij moet zien, maar vooral achter het stuur moet ervaren. 

Nieuw: Volvo S60 T5 Intro Edition
De Volvo S60 is tijdelijk leverbaar als Intro Edition. Deze gelimiteerde uitvoering beschikt naast de al complete uitrusting van de S60 R-Design ook over Full-LED koplampen en LED-mistlampen, Adaptive Cruise Control met Pilot Assist, IntelliSafe Surround met BLIS, Premium Audio by Harman Kardon, Keyless Drive, verwarmbare voorstoelen, Park Asssit voor en een parkeercamera achter. De Volvo S60 Intro Edition is leverbaar met de T5 (250 pk ) benzinemotor vanaf € 48.995.

Bekijk de nieuwe S60 en boek uw proefrit

Ontworpen voor rijplezier


De nieuwe Volvo S60 is de sport sedan die het woord 'rijplezier' een nieuwe dimensie geeft. Moeiteloze performance, intuïtieve technologie en een geraffineerd chassis die evenveel comfort als controle biedt, staat voor u klaar, met een aantal Drive Modes, die u in het middelpunt van een dynamische ervaring plaatsen. Het interieur is ontworpen om uw behoeften heen – een plek waar connected, makkelijk te gebruiken technologie gecombineerd wordt met op de mens gerichte innovatie en elegant Scandinavisch design.

Bekijk hier de reacties van de pers