Home | Acties en Nieuws > De nieuwe XC40

De nieuwe Volvo XC40: Auto van het jaar 2018. Nu te bewonderen in onze showroom! 

Express Yourself
Gemaakt voor de stad en ontworpen om vol vertrouwen het avontuur aan te gaan. Aan de hand van tientallen kleurencombinaties voor het exterieur én interieur is de nieuwe XC40 te personaliseren. “Van het begin af aan wilden we dat de nieuwe XC40 fris en onderscheidend zou zijn”, vertelt Thomas Ingenlath, Chief Design Officer bij Volvo Cars. “Een Volvo waarin kopers al hun creativiteit kunnen loslaten. XC40-rijders zijn geïnteresseerd in mode, design en cultuur. Ze willen daarom ook een Volvo die hun persoonlijkheid reflecteert. De nieuwe XC40 is die auto”.

Vernieuwend interieur
De nieuwe XC40 zet in zijn klasse de maatstaf in ruimte, opbergmogelijkheden en functionaliteit. Zo zijn bijvoorbeeld de luidsprekers onder de voorruit in het dashboard geplaatst om de portiervakken te vergroten. “Tijdens het klantonderzoek werd duidelijk dat de meeste auto's tekortschieten wat betreft de opbergmogelijkheden van het interieur. Smartphones in de middenconsole schuiven tot vervelens toe heen en weer, bagage dreigt om te kieperen. Deze kleine irritaties wilden we oplossen”, zegt Louiza Atcheba, Model Brand Manager voor de Volvo 40-serie. 

“De ontwikkeling van de nieuwe XC40 is voor een belangrijk deel gebaseerd op de ervaringen en meningen van klanten. Met de XC40 maken we een einde aan rommel in de auto. Een opgeruimd interieur zorgt voor een opgeruimd hoofd”, besluit Louiza Atcheba.

Aantrekkelijke vanafprijs
De nieuwe Volvo XC40 is verkrijgbaar vanaf € 39.975, als T3 benzinemotor met 156 pk (115kW). Iedere XC40 heeft een uitgebreide standaarduitrusting, inclusief de geroemde veiligheidsfeatures die op de Volvo XC60 zijn geïntroduceerd. Standaard beschikt de XC40 al over een digitaal 12,3-inch instrumentenpaneel, een 9-inch touchscreen voorzien van Sensus Connect, LED-koplampen en 17-inch lichtmetalen velgen.

Meer informatie of een vrijblijvend gesprek? Vul ons contactformulier in en wij nemen binnen één dag contact met u op! 

Proefrit aanvragen Prijslijst downloaden Brochure downloaden