Winterse aanbiedingen

Aanbiedingen op Volvo accessoires

Voorbereid de winter in met Volvo

Bij SvensCar, uw vertrouwde Volvo-dealer, willen we ervoor zorgen dat uw auto helemaal winterklaar is. Ontdek onze winteraanbiedingen en maak uw keuze uit hoogwaardige vloermatten en bagageruimte matten om het interieur van uw Volvo te beschermen. Gaat u op wintersport? Voeg dan een praktische dakkoffer toe aan uw Volvo. Bovendien hebben we een exclusieve selectie van Volvo lifestyle items in de aanbieding.

We heten u van harte welkom in onze showroom, waar ons team klaarstaat om u te helpen de juiste keuzes te maken voor uw winterse behoeften. Maak van uw Volvo een baken van comfort en stijl tijdens de koude maanden.

Volvo Lifestyle Collectie

Winterbanden wisselen

Wanneer de buitentemperatuur onder de 7°C komt, dan is het aan te raden om uw zomerbanden te verwisselen voor winterbanden. In de winter krijgt u namelijk te maken met gladheid, sneeuw en kou. Daarom het is belangrijk dat uw banden bestemd zijn tegen alle weersomstandigheden. Het rubber van winterbanden is elastischer bij lagere temperatuur. Hierdoor wordt de remweg verkort, waardoor u ook bij gladheid snel kunt afremmen.