Onze toekomst is elektrisch

Hoe elektrisch wilt u zijn?

Beleef de schone kracht van onze geëlektrificeerde auto's - ontworpen voor een verbeterde rijbeleving en een klimaatneutrale toekomst. Volvo heeft als doel dat tegen 2021 alle aandrijfsystemen ofwel mild hybrides, ofwel plug-in hybrides, ofwel volledig elektrisch zijn. Het doel is om in 2025 50% van de autoverkopen volledig elektrisch te laten zijn.

Leverbaar in 2020

Volledig elektrisch

De volledig elektrische motor. Voor een stille, krachtige en verfijnde rijbeleving zonder uitstoot.

Leverbaar op 7 modellen

Plug-in hybride

Met de krachtige combinatie van een elektrische motor met een verbrandingsmotor is het mogelijk om in Pure electric mode emissievrij te rijden in het dagelijkse woon-werkverkeer, terwijl lange afstanden met een efficiënt brandstofverbruik mogelijk is in Hybrid mode.

Leverbaar op 7 modellen

Mild hybride

Een effectief aandrijfsysteem waarbij elektriciteit de verbrandingsmotor ondersteunt voor soepeler en zuiniger rijden.

Volvo Recharge. Op weg naar ons doel: een klimaatneutrale toekomst.

SvensCar Volvo op rij wit

2019

Al onze auto's zijn leverbaar met plug-in hybride technologie. De introductie van mild hybride aandrijfsystemen. Alle nieuwe Volvo's zullen worden geëlektrificeerd, ofwel hybrides ofwel volledig elektrisch. Aankondiging van Volvo Recharge, onze ambitie voor een klimaatneutrale toekomst.

SvensCar Volvo dak zwart

2020

Introductie van een compleet geëlektrificeerde serie modellen van plug-in hybrides en volledig elektrische auto's. Om te beginnen met onze eerste volledig elektrische SUV, de XC40 Recharge. Ons doel is dat rond de 20% van onze jaarlijkse autoverkopen plug-in hybrides zullen zijn.

SvensCar Volvo Brug toekomst

2025

Het is onze ambitie dat tegen 2025 ongeveer 50% van de auto's die wij verkopen elektrisch zal zijn en de andere 50% hybrides.

SvensCar Toekomst Windmolen Zonsopgang

2040

Het is onze visie om onze gehele waardeketen klimaatneutraal te maken, waarmee wij de doelen van het Akkoord van Parijs volgen.

XC40 Recharge P8 AWD Pure Electric

Duurzame mobiliteit met onze elektrische SUV

De eerste volledig elektrische Volvo is een SUV en nu te bestellen bij SvensCar. De kenmerkende look van een SUV wordt gecombineerd met een prestatiegerichte elektrische aandrijving, een groot bereik en slimme, praktische oplossingen, waardoor u op niets meer hoeft in te leveren om op een duurzamere manier te rijden.

De volledig elektrische XC40 biedt een koolstofemissievrije, maar toch krachtige rijbeleving. Ontworpen met u in gedachten en om de wereld waarin wij leven te beschermen.

360 Concept, een nieuwe manier van reizen

In de nabije toekomst zien we een wereld voor ons waarin volledig autonome en elektrische voertuigen het antwoord zijn op individuele mobiliteitsbehoeften. Volvo heeft de 360c ontwikkeld om haar visie op de toekomst tot leven te brengen. Individuele mobiliteitsbehoeften evolueren. De oplossingen zullen veilig en duurzaam moeten zijn, maar tegelijkertijd zullen ze ook een persoonlijke en comfortabele reiservaring moeten bieden. Met onze volledig autonome conceptauto zonder een persoon achter het stuur lichten wij een tipje van de sluier op van een toekomst waarin auto's volledig autonoom, volledig elektrisch, volledig online en volledig veilig zullen zijn. Mobiliteit verandert van tijdsverspilling naar quality time.

Care by Volvo. Het flexibele Volvo abonnement, voor een vast bedrag per maand.

Flexibel Volvo rijden voor een vast bedrag per maand, zonder verplichtingen. Start, deel, stop of verleng uw abonnement wanneer u dat uitkomt. Wilt u een ander model of uitvoering? Dan kunt u zelfs wisselen van auto. Uw eigen Volvo voor een vast bedrag per maand, alles inbegrepen. Dat is uw Care by Volvo abonnement: een slim alternatief voor leasen of kopen. Met alle voordelen van Volvo, zonder de zorgen van een leaseconstructie op de lange termijn.