V60 Momentum Advantage

Nieuwe uitvoering maakt Volvo V60 nog aantrekkelijker

SvensCar introduceert nu de Volvo V60 Momentum Advantage. Een tijdelijk leverbare en extra complete uitvoering waarmee de V60 zijn koppositie alleen maar versterkt. De prijzen beginnen bij een uiterst aantrekkelijke € 40.995. Of voor slechts € 549 per maand volledig ontzorgd via Private LeaseLeasen kan vanaf € 599 p.m. (excl. btw / o.b.v. 60 maanden en 15.000km). De nieuwe Volvo V60 B3 Momentum Advantage is per direct leverbaar bij SvensCar. De Volvo V60 is al sinds zijn introductie in 2018 in Nederland zeer populair. Dit enthousiasme heeft ertoe geleid dat de Zweedse estate – die veel ruimte biedt aan gezinnen en hun bagage – de bestverkochte auto in zijn segment is.

Met de gelimiteerde Volvo V60 B3 Momentum Advantage richt Volvo zijn pijlen op de zakelijke rijder die voor een extra lage fiscale bijtelling kiest. De fiscale waarde van deze premium estate is € 39.875. Hierdoor bedraagt de netto fiscale bijtelling een aantrekkelijke € 267 per maand (bij 37,35 % inkomstenbelasting). De hoge restwaarde van de Volvo V60, evenals een zuinige doch sterke benzinemotor met 48V Mild hybrid-technologie en het groene energielabel B, onderstrepen het sterke zakelijke karakter.

Soepelere rijbeleving met lager verbruik

De Volvo V60 B3 Mild hybrid is standaard uitgerust met een 8 traps automaat. Deze efficiënte aandrijflijn is voorzien van een benzinemotor met 120 kW (163 pk) die tijdens het accelereren ondersteund wordt door een elektromotor met 10 kW (14 pk) vermogen en 40 Nm extra trekkracht. Als u remt, laadt de accu van 48 volt zichzelf op, zodat de elektromotor nooit om energie verlegen zit. U geniet hierdoor van een soepelere rijbeleving met een gunstiger verbruik en lagere CO2-uitstoot.

Uitgebreide standaarduitrusting
Dat de nieuwe Volvo V60 Momentum Advantage aan de onderzijde van het gamma wordt toegevoegd, wil niet zeggen dat er op de uitrusting is bezuinigd. Tot de uitgebreide standaarduitrusting behoren onder meer een 9-inch touchscreen, een 12,3-inch digitaal instrumentarium, smartphone-integratie (Apple CarPlay/Android Auto), DAB+, High Performance audio, 2-zone airconditioning, Volvo on Call, Park Assist achter en Sensus-navigatie met Lifetime MapCare (gratis ‘over the air’ EU-kaartupdates). Aan de buitenkant is de estate te herkennen aan zijn LED-koplampen, zwarte raamomlijsting en roofrails, dubbele uitlaten en 17-inch lichtmetalen velgen (Black/Diamond Cut). De veiligheidsuitrusting is – zoals het een Volvo betaamt – omvangrijk met onder meer City Safety.

Gewilde Business Pro

De zakelijk populaire Volvo V60 blijft ook leverbaar als gewilde Business Pro uitvoering. Voor een meerprijs van € 4.000 biedt deze uitvoering heel veel extra’s zoals chroomkleurige raamomlijsting en uitlaatsierstukken, zilverkleurige roofrails, Keyless Drive, een elektrisch bedienbare achterklep en Driver Assist: Adaptive Cruise Control met Pilot Assist. Verder is de V60 ook leverbaar als extra luxe Inscription of juist extra sportieve R-Design (als Mild hybrid B3, B4 en B5). Andere uitvoeringen zijn onder andere de Recharge T6 en T8 Plug-in hybrid en de dynamische T8 Polestar Engineered. Veel vermogen, lage uitstoot, halvering motorrijtuigenbelasting, lokaal emissievrij rijden; met de Volvo V60 Plug-in hybrid kan het allemaal.

De Volvo V60 Momentum Advantage is per direct bestelbaar en leverbaar bij SvensCar in Dordrecht. U heeft de keuze uit negen carrosseriekleuren en twee interieurbekledingen. Dit aantrekkelijke aanbod is slechts tijdelijk beschikbaar!