SvensCar wint Customer Satisfaction Award 2023 van Volvo Car Nederland!

We zijn verheugd om ons recente succes met jullie te delen! Onlangs ontvingen we bij SvensCar, als onderdeel van de Amega Groep, de Customer Satisfaction Award 2023 van Volvo Car Nederland. Deze eer werd ons toegekend voor onze voortdurende inzet voor klanttevredenheid en uitmuntende service, iets waar we ontzettend trots op zijn!

Bezoek Volvo Nederland | SvensCar

Michael Straathof van Volvo Car Nederland bracht ons een bezoek om deze eervolle onderscheiding persoonlijk uit te reiken. Het was een opwindend moment voor ons hele team, want het bevestigt onze toewijding aan het bieden van de best mogelijke ervaring aan onze gewaardeerde klanten.

Onze passie voor klantgerichtheid en hoogwaardige service heeft ons geholpen om ons te onderscheiden als een van de top Volvo-dealers in Nederland. Dit succes is niet alleen te danken aan ons fantastische team, maar ook aan de sterke samenwerking binnen ons SvensCar team en met Volvo Car Nederland.

Hans de Jong, Directeur van SvensCar, benadrukt het belang van teamwork en klantgerichtheid:

"Dit geweldige resultaat is een teamprestatie; samen staan we sterk! We streven er altijd naar om onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden, en deze erkenning is een prachtige bevestiging van ons harde werk en toewijding.

Samen streven naar klanttevredenheid

Als onderdeel van de Amega Groep en als premium Volvo-dealer hebben we ons altijd gericht op het overtreffen van de verwachtingen van onze klanten. We geloven dat alleen door samen te werken met Volvo Car Nederland en ons toegewijde team, we kunnen blijven bijdragen aan het verbeteren van de klantervaring en het versterken van de band met onze klanten.

Dit succes inspireert ons om nog meer te streven naar uitmuntendheid in alles wat we doen. We willen onze gewaardeerde klanten bedanken voor hun vertrouwen en loyaliteit, evenals ons fantastische team voor hun toewijding en inzet. 🎉🚗💼