Polestar Engineerd optimalisatie

Heb je al kennis gemaakt met Polestar Engineered optimalisatie?

Niet tunen, maar Polestar optimaliseren.

Door de extra performance van motor en versnellingsbak geniet je nog meer van jouw Volvo.

Polestar Engineerd is de officiële ‘performance partner’ van Volvo. Hierdoor blijft uw fabrieksgarantie behouden en worden de opgegeven brandstofverbruikscijfers gegarandeerd met Polestar Engineered optimalisatie.

  • Verbeterde prestaties met behoud van garantie
  • Installatie binnen 60 minuten

We geloven dat er altijd ruimte is om een voertuig sneller en stabieler te maken. Daarom hebben we de Polestar Engineered optimalisatie ontwikkeld, een prestatiepakket dat extra motorvermogen en koppel toevoegt, samen met een verbeterde afstelling van de aandrijflijn. Hierdoor kunt u uw voertuig nog beter beheersen en zelfverzekerder rijden.

Polestar Engineered optimalisatie

Meer vermogen dankzij betere motorprestaties

Dankzij de Polestar Engineered optimalisatie geniet u van extra vermogen, wat resulteert in verbeterde motorprestaties. Dit vertaalt zich in betrouwbaar accelereren over het volledige toerenbereik, maar het meest opvallende verschil is te merken in het extra vermogen in het middelhoge toerengebied, bijvoorbeeld wanneer u wilt inhalen.

Meer kracht op het wegdek en snellere schakeltijden

In plaats van een kleine vertraging te voelen bij het schakelen van versnellingen, biedt onze optimalisatie meer vermogen, wat elke milliseconde van cruciaal belang maakt tijdens actief rijden.

Onmiddellijke acceleratie dankzij een verbeterde gasrespons

Met onze optimalisatie versnelt uw auto directer wanneer u het gaspedaal indrukt na het remmen. De motor behoudt de optimale versnelling voor de meest efficiënte toerentallen, wat resulteert in een snellere respons en betere voorspelbaarheid, zodat u altijd het gevoel heeft dat u de volledige controle heeft.

Verbeterde grip met geoptimaliseerde AWD koppelverdeling

Een geoptimaliseerde auto stuurt meer vermogen naar de achterwielen, waardoor u geen last heeft van onbalans op gladde of bochtige wegen. Dit vertaalt zich in een betere balans en voorspelbaarheid, vooral wanneer u actief rijdt.

Verbeterde bochtencontrole door behoud van versnelling

Polestar Engineered optimalisatie

Onze optimalisatie zorgt ervoor dat uw auto altijd in de juiste versnelling zit tijdens bochten, waardoor uw banden maximaal grip behouden op de weg. Dit niet alleen voor stabiliteit in de bocht, maar het bereidt ook de aandrijflijn voor om onmiddellijk te versnellen zodra u de bocht uitkomt.