Home | Showroom > Modellen > S90

De schoonheid van eenheid
Het elegante ontwerp van de nieuwe Volvo S90 belichaamt moderne Zweedse luxe. Eenvoudige, natuurlijke details, samengeweven met evenwicht en precisie. Scandinavië op haar mooist. Een samensmelting van luxe en design.

Nieuwe technieken
De Volvo S90 laat zich kenmerken door een groot aantal nieuwe technieken. Zo is de nieuwe S90 leverbaar met de krachtige en zeer efficiënte T8 Twin Engine plug-in hybrid aandrijflijn. Onze Zweedse collega's hadden een duidelijk doel voor ogen om de nieuwe S90 te voorzien van één van de meest luxe Volvo-interieurs ooit en van een infotainmentsysteem waarmee de bestuurder altijd online is. Aan u om te oordelen of dit is gelukt.

De kracht van innovatie - City Safety
De nieuwe S90 herkent voetgangers, fietsers en - een wereldprimeur - grote dieren op de weg. Niet alleen in de stad, maar ook daarbuiten. Uw auto waarschuwt u en remt indien nodig, zelfs in het donker. Razendsnel calculeert de auto het risico op een aanrijding bij het benaderen van langzame of stilstaande voertuigen.

Pioniers in veiligheid
Nog een wereldprimeur: Volvo-technologie die weet wanneer u over de wegbelijning rijdt en van de weg af dreigt te raken. Ook op hogere snelheid. Die bijstuurt en u weer op veiliger terrein brengt.

Ondersteunende veiligheid
Er zijn momenten waarop een helpende hand rijden meer ontspannen en veiliger maakt. Pilot Assist behoudt automatisch de door u ingestelde snelheid of de afstand tot de auto voor u. En subtiele bijsturing houdt u binnen de lijnen van de wegmarkering.

Semi-autonoom rijden
De Volvo S90 wordt standaard geleverd met IntelliSafe Assist. Waarbij Adaptieve Cruise Control, Distance Alert en de geavanceerde semi-autonome rijmodus Pilot Assist zijn inbegrepen. Hiermee bestuurt de auto zichzelf en volgt hij keurig de wegmarkeringen tot snelheden van zo’n 130 km/uur, zonder dat hij een andere auto hoeft te volgen. Pilot Assist is een volgende stap op weg naar een volledig zelfrijdende auto – een van de belangrijkste Volvo-innovaties voor de toekomst.

Bij SvensCar hebben wij alle informatie over de S90. U bent van harte welkom!

Waar mee kunnen we u van dienst zijn? Wij helpen u graag verder.

Nieuwe Volvo's op voorraad