De Volvo V40 is een elegante hatchback, ontworpen en gebouwd met de bestuurder en passagiers als uitgangspunt

De ultieme hatchback: de Volvo V40
Van de krachtige T5-benzinemotor tot de efficiënte D2-dieselmotor - uw Volvo V40 is de mooiste en beste hatchback in zijn klasse. En als onderdeel van Drive-E, onze innovatieve benadering van duurzaam rijden, worden alle motoren geleverd met Start/Stop-technologie.

Welke keuze maakt u vandaag?
U kunt uw Volvo V40 voorzien van een interactief instrumentenpaneel met drie setups - Elegance, Eco & Performance. Ook in het interieur geplaatste LED-verlichting zal uw reis aangenamer maken. Creëer de sfeer in uw hatchback die u wenst. Dit alles in onderdeel van onze Sensus filosofie, die uw auto met u verbindt. De V40 R-Design is een combinatie van een exclusief exterieur en interieur. Stijl gecombineerd met sportiviteit, welke motor u ook kiest.

Let the sun shine!
Het glazen panoramadak verbindt u met de lucht, waardoor uw Volvo V40 nog ruimtelijker en aangenamer is. Schijnt de zon te fel, dan kunt u het elektrisch zongordijn sluiten zover u dat wilt. Elke Volvo wordt volgens de principes van Scandinavisch design gebouwd, zodat u nog meer van uw hatchback kunt genieten.

Veiligheid voorop
De Volvo V40 hatchback is voorzien van een scale aan toonaangevende veiligheidssystemen, waaronder ’s werelds eerste voetgangersairbag. Met standaard City Safety zal uw Volvo V40 hatchback automatisch remmen wanneer uw voorganger remt en u niet op tijd kunt reageren - met snelheden tot 50 km/uur. Het optionele Collision Warning met Pedestrian en Cyclist Detection, Volvo wereldprimeuren, kunnen u hier nog eens extra in ondersteunen. Dankzij IntelliSafe, onze aanpak voor nog veiligere auto’s, kunt u veilig op weg met de wetenschap dat uw Volvo u en uw passagiers beschermt en helpt ongevallen te voorkomen.

Bij SvensCar hebben wij alle informatie over de V40. U bent van harte welkom!

Nieuwe Volvo's op voorraad