Home | Acties en Nieuws > SvensCar ZomerCheck

Een weekendje naar zee, een weekje Limburg, heerlijk genieten in uw eigen regio of toch verder weg? Waar u deze zomer ook doorbrengt, u wil altijd op uw Volvo kunnen rekenen. Daarom nodigen we u uit voor de SvensCar ZomerCheck. Wij controleren uw Volvo op de meest essentiële onderdelen zoals de banden, verlichting, accu, ruitenwissers, remmen, airco en vloeistoffen. Zo rijdt u met een gerust hart de zomer tegemoet!

Normaal kost de ZomerCheck € 29 maar bij SvensCar bieden wij u de check gratis aan! 

Plan hier uw afspraak

Raak nooit meer de weg kwijt

Niets vervelender dan ergens in het buitenland de weg kwijt raken omdat uw navigatiesysteem verouderd is. Tijdens de gratis ZomerCheck bij SvensCar controleren wij ook direct of uw navigatiesysteem voorzien is van de laatste update. Is uw Volvo voorzien van een Sensus navigatiesysteem (vanaf 2014) dan is update voor u gratis. Heeft u een ander of ouder systeem, informeer dan naar de mogelijkheden en kosten. 

Korting op vitale onderdelen

Mocht uit de check naar voren komen dat bepaalde onderdelen extra aandacht nodig hebben of vervangen moeten worden. dan wordt dit snel en voordelig verholpen. Dit gaat altijd in overleg en u krijgt vooraf een heldere prijsopgave. Tijdelijk met 15% korting op de volgende vitale onderdelen:

  • Ruitenwisserbladen
  • Accu
  • Remblokken
  • Remschijven
  • Banden

Volvo Cars app

De Volvo Cars app is een app voor uw smartphone die u helpt om meer uit uw Volvo te halen. De app werkt op dit moment met een ‘connected’ Volvo en u heeft een Volvo Cars abonnement nodig om de verbonden functies via de app met de auto te kunnen gebruiken. Heeft u een Volvo met deze functionaliteit en dient uw Volvo Cars app abonnement verlengd te worden (12 of 24 maanden), dan ontvangt u nu 15% korting op de abonnementsprijs.

Meer informatie Volvo Cars app


Ga goed voorbereid op weg en maak direct een afspraak voor de gratis ZomerCheck bij SvensCar. 

Plan direct uw afspraak


Deze acties zijn geldig t/m 31 augustus 2021. 

  

Meer informatie? Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij direct contact met u op.