Home | Acties en Nieuws > Volvo Hybrid Tour

Volvo Hybrid Tour 28 t/m 30 november.
Ontdek alles over hybride en elektrisch rijden.


Op 16 oktober jl. is de eerste 100% elektrische Volvo XC40 onthuld. Daarnaast zijn al onze Volvo-modellen nu leverbaar als Twin Engine, onze innovatieve hybride technologie, uniek in de markt.


Ontdek het complete aanbod hybride modellen tijdens de Volvo Hybrid Tour op 28, 29 en 30 november bij SvensCar in Dordrecht. Maak kennis met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van hybride rijden. U leert nóg zuiniger rijden door gebruik te maken van de hybride technologie en hoort alles over laden. Onze expert zorgt voor een ultieme hybride proefrit op maat.

Alle modellen staan tijdens de Volvo Hybrid Tour voor u klaar bij SvensCar in Dordrecht.* Stap in en laat u verrassen door de vernieuwde hybride-technologie, de verschillende rij-modi, grotere actieradius en twee geavanceerde motoren die maximaal presteren, waardoor u een groot deel van de dag elektrisch kunt rijden. En vergeet niet te genieten van het comfort van onze Twin Engine modellen, zo laadt u ook uw eigen batterij weer op.

Wanneer u kiest voor een nieuwe Volvo, profiteert u tevens van een extra Clean Air inruilpremie tot € 3.600. Vraag naar de voorwaarden.

Boek uw hybride proefrit via onderstaande button. Wij nemen contact met u op om uw proefrit definitief in te plannen.

Boek uw proefrit


Beschikbare modellen:

S60 T8 Twin Engine R-Design
V60 T8 Twin Engine Inscription
XC60 T8 Twin Engine R-Design
S90 T8 Twin Engine Inscription
V90 T8 Twin Engine R-Design
XC90 T8 Twin Engine Inscription

*De Volvo XC40 T5 Twin Engine is vanaf eind 2019 beschikbaar. U kunt wel nu alvast een proefrit inplannen.