Home | Acties en Nieuws > Sneak Preview C40 Recharge 26 en 27 juli bij SvensCar Dordrecht

Een kennismaking die u niet snel zult vergeten 

Er zijn nog maar enkele modellen gemaakt van deze auto en één ervan komt binnenkort speciaal naar Nederland: de volledig elektrische Volvo C40 Recharge Twin. Een unieke gebeurtenis waarvoor wij u graag uitnodigen. Zo kunt u vóór de officiële introductie de auto zien en genieten van zijn robuuste uitstraling, z’n gestroomlijnde silhouet, de royale ruimte en de vele standaard features.

Eén kanttekening: het is een bliksembezoek. De C40 Recharge Twin zal slechts kort in onze showroom in Dordrecht te bewonderen zijn en daarna zijn tour weer vervolgen. Hieronder de informatie waar en wanneer wij deze auto met trots aan u kunnen laten zien.

Mis deze unieke gelegenheid niet en blok één van de volgende tijdstippen in uw agenda:

Maandag 26 juli van 16:00 tot 18:00 uur
Dinsdag 27 juli van 09:00 tot 15:00 uur

Adres: Mijlweg 29 in Dordrecht

Lees hier meer over de C40

Wij verwachten eind dit jaar onze C40 Recharge Twin demonstratie-auto. Maar wilt u nu al ervaren hoe het is om in een volledig elektrische Volvo te rijden, dan is de Volvo XC40 Recharge Twin beschikbaar voor een proefrit. En vraag ons ook naar het extra aantrekkelijke introductie-aanbod!

Wij zien u graag in onze showroom voor deze unieke C40 Recharge Twin preview. Bent u verhinderd? Laat het ons even weten, dan zoeken we samen met u naar een nieuwe gelegenheid.

Meer weten over de nieuwe Volvo C40? Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij direct contact met u op.