Home | Acties en Nieuws > Complete APK 25 euro bij SvensCar in Dordrecht

Uw APK snel, compleet en effectief

Hoewel de APK wettelijk is voorgeschreven, is het toch goed als SvensCar als officiële Volvo-dealer de APK van uw auto verzorgt. Onze technici zijn gericht opgeleide Volvo-specialisten. Gewend om te werken met de juiste diagnoseapparatuur, zodat de APK zo min mogelijk van uw kostbare tijd vergt. En u vlot en met een goed gevoel uw weg vervolgt. Verloopt de APK van uw Volvo binnen 2 maanden? 

Maak direct een afspraak

APK voor € 25 all-in
Bij Volvo houden we van transparantie, vandaar dat uw APK bij ons € 25 kost all-in, zónder verrassingen achteraf. Dus inclusief de roet-/viergasmeting en de RDW-afmelding.


Heeft u een alarmsysteem?

Is uw alarmsysteem ouder dan drie jaar of heeft u Volvo On Call met een klasse 5 alarmsysteem, dan moet uw systeem elk jaar gecontroleerd worden. De Volvo-dealer mag deze officiële SCM keuring (Stichting Certificering Motorrijtuigbeveiliging) uitvoeren. Na de keuring wordt het alarmcertificaat met een jaar verlengd en daarmee uw diefstal- en auto inbraakverzekering. Wij adviseren u deze keuring gelijktijdig met de APK of een onderhoudsbeurt uit te laten voeren.

Voor nóg meer comfort
Maak het uzelf gemakkelijk. Combineer uw afspraak met andere werkzaamheden zoals een reguliere onderhoudsbeurt en het herstellen van ruitschade of een deukje. Tevens bieden wij extra services om het u zo comfortabel mogelijk te maken. Denk hierbij aan vervangend vervoer of compleet ingerichte werkplekken zodat u ongestoord door kunt werken tijdens het wachten. Vraag ons naar de verschillende mogelijkheden.

Neem contact op

Uitvinders van baanbrekende veiligheid
Veiligheid is zonder twijfel één van de redenen – en misschien wel de belangrijkste - waarom u Volvo rijdt. Wist u bijvoorbeeld dat Volvo al in 1944 de veiligheids-kooiconstructie uitvond? Een tot op de dag van vandaag ongeëvenaarde innovatie. Net als de driepuntsgordel in 1959 en in 1966 het gescheiden remsysteem, om slechts enkele Volvo-veiligheidsuitvindingen te noemen. Daarom een goed advies: kies altijd voor Volvo-veilig, ook bij uw APK!