Volvo V60

Deze sportieve gezinsauto is ready to go. Maak kennis met de Volvo V60

De sportieve gezinsauto Volvo V60

De nieuwe, brede grille en dagrijverlichting laten uw Volvo V60 opvallen in de menigte. Alles aan deze gezinsauto, van de klassieke Volvo V-vormige motorkap tot de geïntegreerde uitlaten, alles is uitgewerkt in elegantie, eenvoud en vloeiende lijnen. Een design als gevolg van ons unieke erfgoed.

Ultieme gezinsauto: comfort op maat

De inzittenden voorin genieten van de ergonomisch vormgegeven stoelen, terwijl de driedelige achterbank (40/20/40) voor maximale flexibiliteit zorgt. Bovendien is deze gezinsauto voorzien van geïntegreerde stoelverhogers voor kinderen. De subtiele gloed van het optionele verlichtingspack 2 draagt bij aan de warme ervaring die de V60 u biedt.

Subliem rijgenot

U kunt kiezen uit vier briljant uitgebalanceerde chassis - Touring, Dynamic, het verlaagde R-Design sportchassis of elektronisch gestuurde Four-C chassis dat 500 berekeningen per seconde uitvoert. Gecombineerd met de ergonomische stoelen, een automatische transmissie en schakelpaddles voelt u zich één met de weg.

Intuïtieve en geavanceerde connectiviteit

Met Sensus Connected Touch kunt u via een touch screen scherm eenvoudig een veelvoud aan web-based entertainment applicaties bedienen. Functies als een internetbrowser, navigatie, internetradio, muziekdiensten, e-mail en online geactualiseerde verkeersinformatie.

Bescherming voor uw en uw gezin

Als u voorganger plotseling remt en u kunt niet op tijd reageren, zal het innovatieve en geavanceerde (standaard) City Safety automatisch remmen - met snelheden tot 50 km/uur. Met de optionele grootlichtassistent kunt u in deze gezinsauto uw gedachten op de weg houden zonder andere weggebruikers te verblinden.